Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayetlerde Neden Hep Biz Diye GeciyoR ?

Ayetlerde Neden Hep Biz Diye GeciyoR ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle Merak Ettiğimden Soruyorum Günahsa Allah Affetsin
Ayetlerde Hep Biz Diye Geciyor Dikkat ettiyseniz
HAŞA biz Coğul Eki Neden Öyle Bir Ek Kullanılmış

Bu Konu İle İlgili Bilgisi Olan Yazabilir mi ??
Allah Birdir ve Tektir !

Similar threads

673 O’dur gökleri ve yeri yaratan “Ol, dediği gün hemen oluverir Sözü mutlak doğrudur Boruya üfürüldüğü gün egemenlik tümüyle O’nundur Gizliyi ve açığı Bilendir Bilgedir, herşeyden Haberdardır Allah, Kuran’ı öylesine bir ahenkuyum içinde göndermiştir ki, herhangi bir ayeti okuduğumuzda kafaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Ateistlerin en çok saldırdığı ayetlerdendir Nisa 1112 ayetleri Kuran’da miras paylaşımı (bölüşümü) ile ilgili olan bu ayetlerde Turan Dursuncu Ateistlerin karalama çalışmaları ciddi biçimde saldırgandır Kimileri müslüman gibi gözüküp “amanın imanım zedelendi, “imanımı kaybettim derken kimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Kur’anı Kerim’de İman ve İslâm kelimeleri bazen birlikte kullanılmış, bazen de ayrı ayrı kullanılmıştır Eğer bir ayette yalnız iman kelimesi kullanılmış ise Mesela “Ey iman edenler diye başlayan ayetlerde olduğu gibi İslâm manasını da içine alır Ancak “Şüphesiz Müslüman erkekler ile Müslüman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Bizim bütün problemimiz arkadaşlar, biz İslamiyet’ten iyice uzaklaştık, dedemizin, ninelerimizin dini üzerine bir dine girdik gibi görülüyor Adam bazen saçma sapan bir davranışta bulunuyor, namazlarda garip garip hallere bürünüyor, niçin yapıyorsun diye sorduğumuzda ise ‘’ Benim dedem öyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Allah herşeyi yoktan var etmiştir ve tüm bilimler de görebilene, mantığı olana bunu ispat eder fizik, matematik, kimya bilimlerindeki gelişmelerin ,kuralların, formüllerin ,karmaşıklığın ispat ettiği mükemmel düzen ve olağanüstü çeşitlilik ancak ve ancak Yüce Allah tarafından var edilebilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,466Konular
981,162Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt