Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aygün’den ‘tartışmalı kule’ açıklaması: Evet, doğrudur

Aygün’den ‘tartışmalı kule’ açıklaması: Evet, doğrudur
0
36

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
Aygun%2Dden%2Dtartismali%2Dkule%2Daciklamasi%2DEvet%2Ddogrudur%2D229475%2Ejpg

Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş ve grubunun, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) lehine çıkan mahkeme kararını bir üst mahkemeye taşımak karşılığında kendisinden 25 milyon TL rüşvet istediğini sav eden eski ATO Başkanı Sinan Aygün, CNN Türk’te katıldığı canlı yayın programında açıklamalarda bulundu.

“EVET DOĞRUDUR”

Yapılan kulelerle ilgili açılan davalara değinen Aygün, “Bize Mimarlar Odası değil kent plancıları dava açtı” dedi.

Bu kelamların üzerine programda konuk olan Necdet Saraç, “Size kota ve emsalleri sebep göstererek iptal davası açtılar. Bu münasebette TOGO kulelerinde sağlanan fazladan inşaat yapma avantajının imar mevzuatına, şehircilik prensiplerine, planlama asıllarına ve üst ölçekli plan kararlarına ters olduğu tespit edilmiş ve kelam konusu imar değişikliği bu nedenle iptal edilmiştir. Bu gerçek mudur?” diye sordu. Aygün de “Evet, bu doğrudur” karşılığını verdi.

'Kılıçdaroğlu'nun haberi vardı'

Zafer Şahin’in CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaşananlardan bilgisi olup olmadığı tarafındaki sorusu üzerine Aygün, “Ben cumartesi günü kabahat duyurusu dilekçesini yazdım. CHP üyesi olduğum için parti disiplinine uydum, Genel Başkan’a bilgi verdim. Genel Başkan’ın önüne de savcılık dilekçesini koydum. Aldı, okudu. ‘Dur’ dedi, Bülent Kuşoğlu’na yönlendirdi. Sonra aramadı. ‘Bülent Kuşoğlu sizi Mansur Yavaş’la görüştürür’ dedi. Pazartesi sabah 10’da mühürleme geldi. Salı günü bir daha gittim. Dedim ki ‘Bakın bana dur dediniz, beni disipline veriyorlar niçin veriyorlar bilmiyorum’. Dedi ki 2 kişi daha görevlendireceğim onlar Mansur Bey’le konuşsun” cevabı verdi.

'Paraların hepsini mahkemenin kasasına yatırdım'

Ortaklarından birinin ağabeyinin arandığını ve kaçak olduğunu söyleyen Aygün, “Hisseleri mahkemenin tayin ettiği fiyatla aldım. Bu paraların hepsini mahkemenin kasasına yatırdım. Devlete teslim ettim. Bir insanın ağabeyi FETÖ’cüyse o da FETÖ’cü olacak diye bir şey olabilir mi? Mansur Yavaş, ‘hapse girecek’ diyor. Sen nereden biliyorsun, hakim misin sen? Bu ne aymazlık. Mansur Yavaş’ın terör örgütü finanse etti dediği bu” dedi.

858,496Konular
981,657Mesajlar
29,727Kullanıcılar
KaramsarSon üye
Üst Alt