Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aykırı Davranışlarının Anlamı Nedir ? Yaptıklarıyla Kafamı Karıştıyor !!!

Aykırı Davranışlarının Anlamı Nedir ? Yaptıklarıyla Kafamı Karıştıyor !!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaişlar tamamını okumanızı rica ediyorum hepinizden

Arkadaşlar hepinize fikirleriniz için şimdiden teşekkür ediyorumBen sitenin eski üyelerinden biriyimHerkese selamElimden geldiği değin kısa tutmaya çalışıcam hikayemi fakat uzun da olsa biri için hayatının en karmaşık problemi olduğunu ve durmadan kafasının karıştığını düşünerek sizden destek istiyorum

Arkadaşlar bahsediceğim kız halamın bağlı komşusu olmakla birlikte evlerimiz iki cadde altlı üstlüdürYani kızı kücüklüğümden beri tanımaktayımAynı birincil mektep ve lise de okudukŞans mı diyim kader mi diyim orta 1 de benzer sınıfa düştük Orta mektep bitene kadar ben okulun en güzel kızlarıyla çıktım (vaktinde çıkma olarak biliniyordu )Bahsettiğim kızla da çıktım çocuktuk kısa sürdü bitti gitti

Orta okul bitti liseye başladık Çevremdeki millet beni çapkın biri olarak görmekteydi Yani allah vergisi yakışıklılıkla istediğim kişiyi ayarlıyabiliyordum bu potansiyel vardı bende bu kızla lise zamanlarında uzaktıkyani yolda eşit geldiğimizde ya kafa selamı veriyorduk yada kücük bi konuşmayla

ben şuan 20 yaşındayım liseden daha sonra astsubaylık okulunu kazandım ve şuan astsubay olarak tayin yapıyorum daha fazla yeniyim bunuda anlatmak istemezdim fakat konuyla bence ilgisi var

bahsettiğim bayan istanbulda sağlıkla alakalı bir üniversite okuyor ve 2senesi
son 2yıldır zaman zaman bu kızla konuşuyoruz Ne yaptğımı okulun bittiğini şuan nerde görev yapıcağımı sorarark benden öğreniyor hatta bi tatilde numaramı değiştirmiştim yolda denk geldik sesin çıkmıyor falan dedi numaramın değiştiğini öğrenince hafif bi korkuyla vay bana haber vermedin falan dedi 2 yıldır daima ağızımızda buluşalım görüşelim sözü var oysa daha 1 ay önce üniversiteler tatildeyken görüştük bi akşam Annesi beni biliyor hem arkadaşı olarak biliyor hemde halamın yan komşusu olarak biliyor Kız kardeşim istanbulda okuyor kardeşimin kaldığı yurdu okuduğu üniversiteyi , istanbula onu görmeye gelip gelmediğimi falan herşeyi soruyor tahsis zamanı geldi nereye gidiceğimi soruyor Lakin bunları sorduğu zamanlar her zaman ince düşünülmüş zamanlar mesela benden okulun biticeğini öğreniyor ,mektep bitene kadar adam gibi konuşmuyoruz mektep bitmek üzereyken yada bitince beni her yerde buluyor yine ne yaptığımı nasıl olduğumu bilmediği şeyleri öğrenmek istiyor

Sonuca geliyorum ;1ay önce görüştük 2 3saat değin eskilerden yenilerden muhabbet ettikHani muhabbet arasında şunu tanıyomusun sizin okulda okuyor işte bana yazıyor falan istanbulda görüşmek istiyor fakat ben istemiyorum falan diyor(BUNU BANA NEDEN SÖYLİYOR TEK ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM BU)İşte kardeşim istanbul da okuduğu için senin bi ayağın hep istanbulda falan diyor

mesajlaşıyoruz diyelim birincil mesajı o bile atsa konuşurken beni TEKRAR TEKRAR HEP cevapsız bırakıyor bende üstüne mesaj atmıyorum muhabbet öyle kalıyor

Ara Sıra yeter diyorum oyun mu oynıyor ben arayıp sormuyorum mesaj atmıyorum bi süre geçiyor laf atıyor falan filan daha sonra yine cevapsız bırakıyor

Trip atmak istemediğim içinde niçin böyle yapıyosun demiyorum fakat bi kaç kere bunu söz altından belirli etmeye çalıştım

Geçenlerde 2 hafta arayla istanbula gittim gezmeye haberi vardı geliceğimden ancak bana yaptığı şu cevapsız vazgeçme muhabbeti yüzünden yanıt atmadım
aradan 1hafta geçti yine konuştuk sen istanbul a geldiğinden halde bana yanıt atmadın dedi Sonraki hafta her yerde gittim bu defada o mesajıma yanıt vermedi

bu olayın üzerinden 10 gün geçti bana gece mesaj atmış laf atmış anlıycağınızNapıyosun ne ediyosun falan işte stajdayım bi sesin çıksın dedim türünden bişey söyledi bana en son staj yerinden çıkıp yurda dinlenmeye gidiyorum dedi bana sonradan 1 2 mesaj dan daha sonra beni yine cevapsız bıraktı

ACILEN BANA YARDIM EDİN ARKADAŞLAR BU KIZ BENDEN NE İSTİYOR BANA HANGİ GÖZLE HANGİ DÜŞÜNCEYLE BAKIYOR BANA NE KENDİNİ UNUTTURUYOR NEDE BENLE ADAM GİBİ İLGİLENİYOR BU KIZIN DÜŞÜNCELERİ NEDİR BENİM İÇİN

HERKESE HER TARAFTA TEŞEKKÜR EDERIM

858,496Konular
981,684Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt