Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayla Dikmen - Anlamazdın - AKOR (versiyon 1)

Ayla Dikmen - Anlamazdın - AKOR (versiyon 1)
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Işık Halkası Dikmen Anlamazdın AKOR (versiyon 1) anlamazdın akor anlamazdin akor anlamazdın tab Bm A Bm Em A D G Em F# Bm ))) ıntro Bm Em Sevilirken bilmedin mi F# Bm Ben söylerken gülmedin mi G A F# Falımızda hasret var, ayrılık var Bm Demedim mi Em Anlamazdın anlamazdın F# Bm Kadere de inanmazdın G A F# Hani sen acı veren kalpsizlerden Bm Olamazdın Bm A Bm Em A Dilerim ki mutlu ol sevgilim ))) n D G ))) A Ben olmasam bile yaşam gülsün sana ))) k Em ))) A Günahım boynunda ))) r F# Bm ))) A Acıklı bir çift göz bıraktın arkanda ))) t Intro Bm Em Kalbim bomboş kaldı sanma F# Bm Acılar geçer zamanla G A Aşka pişmanlık edemem ben F# Bm Görürsün sevince yeniden Em Anlamazdın anlamazdın F# Bm Kadere de inanmazdın G A F# Hani sen acı veren kalpsizlerden Bm Olamazdın Nakarat La, la, la, la la la la la la la la ))) nakarat gibi Söylenecek  

858,468Konular
981,192Mesajlar
29,541Kullanıcılar
osmanımSon üye
Üst Alt