Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aylar Geciyor şarkı sozu

Aylar Geciyor şarkı sozu
0
165

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Aylar Geciyor şarkısı sozleri

Aylar geciyor sen bana hala geleceksin

Yetmez mi bu hasret daha yıllarca mı sursun

Hulyalarımın membaı bir taze ciceksin

Bekletme yazıktır, sen de solar sen de curursun

Similar threads

Bertuğ Cemil İcimden Şehirler Geciyor şarkısı sozu Bertuğ Cemil İcimden Şehirler Geciyor 2019 şarkısı sozleri Sonsuz yolculuğuma seni son durak sandım Şarkılardan mirasdı aşk inandım Ararsam bulurum sandım Bulunca durulurum Durulmuyor denizim Gelirsen diner sandım Bu yalnızlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Serdar Ortac Yağmurlardan şarkı sozleri Serdar Ortac Yağmurlardan şarkısı sozu Yalan oldu dediklerin seneler sonra Bana bir goz oda yeter sen mesut olda Beni senden silemezsin gidemem artık Yağmur olsan gozyaşımdan duşemem artık Yana yana tutuşur ateşim Onu yakışacak bir eşi yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Mehmet Erdem Dunya Donuyor sozleri Mehmet Erdem Dunya Donuyor şarkısı sozu Değişmiş gordum bu defa seni Dertler yıpratmış o şen sesini Gulen gozlerin gulemez olmuş Guzel yuzune cizgiler dolmuş Dunya donuyor sen ne dersen de Yıllar geciyor fark etmesen de Dunya donuyor sen ne dersen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Nedim Zeper Seneler şarkı sozleri Nedim Zeper Seneler şarkısı sozu Son sozunde akşam olmadı mı? Rengini saclarından almadı mı? Seneler geciyor yuzunu gormuyorum Ayrılırken gozlerimden olmadım mı? Seneler durmuyor yere goge sıgmıyor Geri donuş olmuyor biliyorsun Ayrılık utanmıyor son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
İSkender Paydaş Atiye dueti nasıl yani şarkı sozu İskender Paydaş & Mirkelam & Atiye dueti Nasıl Yani sozleri İskender Paydaş Atiye Mirkelam Nasıl yani şarkısı sozu 2019 İskender Paydarş & Mirkelam & Atiye Nasıl Yani Seve seve seve seve Durdu sanma kalp Sustu kirpikler Filikasızsan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,497Konular
981,903Mesajlar
29,928Kullanıcılar
tjay78Son üye
Üst Alt