iltasyazilim
FD Üye
Herkese merhaba uzun zamandir forumda takilmiyordumSize olaylari anlaticam ve onerilerinizi alicam basliyorumOncelikle 12siniftayim ve devamli gittigim etut merkezi varYillarca cok mektep degistirdim hepsi ayni sehirdeydi en uzun 5 sene okudugum birincil okulum vardiBu okulda 2 3 sene boyunca yanimda oturan bir kiz vardi ben bununla ne değin ağız dalaşı etsemde giciklik yapsamda cok seviyordum (cocukluk iste sevgiyi oyle belirli ediyorsun)sonra bu okuldan ayrildim ve onu hic gormedim duymadim bu senenin ortalarinda aklima geldi ve onunla ilgili anilarimi hatirladim ve zorda olsa soyadini buldum ve instagram dan aradim onun resimlerini gorunce kendimden gectim ayni guzelligi koruyordu fotograflarina bakinca heyecanlandim ve bir fotografinda gordum ancak benim etut merkezimin karsindaki okulda okuyorO anda o kadar mutlu oldum ama hayaller kurmaya basladim ve son zamanlarda ayni otobuse binmeye basladigimizi ayrım ettim(1 defa eşit geldik o anda da yemedi yanina gitmek) derse bu vesileyle onu goruyordum o da bana bakiyordu fakat ikimizde birincil adimi atmiyordukIste bugune değin boyle geldi suana değin hic sevgilim olmadi cikma teklifi dahi etmedim kisaca bu islerde tecrubesizik sizce ne yapmaliyim kiz milleti bu sırık yanina gidip ben bu naber diye girmek istemiyorum ozellikle bu sene sinav doneminden dolayi 9 kilo aldim ve bu da ozguvenimi köreltiyor sizce kizla nasil iletisim kurmaliyim yardim edin lutfenNot:Bu kizi hepa seviyordum ve son olaylardan sonra onu gormem olsun ayni sokakta olmamiz bu sevgiyi arttirdi onu dusunmeden duramiyorum