AYLİN KOTİL Tekrar aşık olmak istiyormuş BİR KERE DAHA AŞIK ELDE ETMEK İSTİYORUM! 1548620301 1548620301 aylinkotilyenidenasikolmakistiyormus5c4e1211a8d77aylinkotilyenidenasikolmakistiyormus5c4e1211a8d77 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberikinci14kasim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg YAKLAŞIK 15 YIL SÜREN EVLİLİĞİNİ, BEŞ AY ÖNCE NOKTALAYAN AYLİN KOTİL KALABALIK BİR AİLE İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ: ELBETTE YENIDEN AŞIK OLMAYI İSTİYORUM HEMEN ŞIMDI 38 YAŞINDAYIM İNŞALLAH TEKRAR AŞIK OLURUM Aylin Kotil, bir vakit önce Şişli Belediye Başkanı olan eşi Mustafa Sarıgül'den ayrıldı Şimdi, kendini işine ve oğluna odaklamış durumda Fakat, aşka kapılarını kapatmış değil İşte Aylin Kotil'in Şamdan Plus'a tüm içtenliğiyle yaptığı açıklamalar * 15 takvim eşinizden ayrıldınız Neler değişti hayatınızda? Artı bir değişim hissetmedim Zaten uzun zaman bambaşka yaşadık O dönemde fazla zorlandım Sonradan zaten karar vermiş oluyorsunuz İşime ve oğluma odaklandım Realist bir insanım Olmuyorsa olmuyordur, asla arkama dönüp bakmam * Boşanmanın en baskı yanı nedir? Çocuklarımızı yetiştirirken ayaklarının üstünde durabilen bireyler yetiştirmemiz gerekli Hayat düz asfalt bir yol yok, çukurlar da var Ailem beni bu şekilde yetiştirdi Bir başka önemli nokta da şu: Anneler, kız çocuklarını evlendirirken 'zengin koca' diye düşünmesinler, kızlarını meslek sahibi yapsınlar Her kız çocuğu meslek sahibi olmalı * Siz de 1996 yılından beri kendi ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz Kuşkusuz Yuvayı 1996'da açtım, beni ayakta tutan da bu İşe gittiğinizde kafanız dağılıyor ister istemez Bunun yanısıra kendi hesaplı özgürlüğünüzü elinize almanın da bir güven duygusu var * Eve gelip yalnız kaldığınızda ne oluyor peki? Doğrusu öyle yalnız kalmıyorum, bizim evimiz çok hareketli Oğlum genç bir delikanlı Haftada en düşük üç gün arkadaşları burada oluyor Benim de arkadaşlarım çok yakında oturuyor Zaten ev hayatını fazla seven bir insanım Daima birlikte yemek yapıyoruz, yiyoruz Akşama dek da pilim kalmıyor * Boşanma sürecinde meydana çıkan haberler karşı etkileniyor muydunuz? Hayır etkilenmiyordum Zaten hayatımda yeni bir sayfa açmıştım ve o üzüntü sürecini de dibine dek yaşamıştım İnsanın bunu yaşaması ve tüketmesi gerekir İçinize atmamalısınız * Boşandıktan sonra Mustafa Bey'le hiç görüştünüz mü? Hayır, hiç görüşmedim ve konuşmuyorum da İKİMİZ FARKLI YÖNLERDEYDİK * Erken evlendiğinizi düşünüyor musunuz? Bunun yaşla ilgisi yok Evlilik ayrıntılarıyla baht Otuzunuzda da evlenseniz, kırkınızda da evlenseniz bir hata yapabilirsiniz Mesela Bülent ve Rahşan Ecevit çifti minik yaşta evlenmişler ama iri bir aşk yaşadılar * Evliliğinizin sona doğru yaklaştığını hissettiğinizde, kendinizde de kusur aradınız mı? Muhakkak hatalar yapabilirim, bunu da sorgularım Her Zaman inandığım şeyi yaptım, ilişki anlayışım neydiyse o kadar davrandım Bunu karşı taraf değerlendiremedi, onun sorunu İki kişinin uyuşamaması işte Yirmi iki yaşında evleniyorsunuz lakin kendinizi geliştirmeniz asla durmuyor Hayatın bir alanında geliştirmeye başlıyorsunuz Eşiniz ise diğer alanda kendini geliştirmeye başlıyor İlgiler ve istekler yaşla farklılaşıyor Bir gün böylece bir noktaya geliyorsunuz ama siz hayatın başka yönünde, eşiniz başka bir yönünde duruyor İlgiler ve istekler farklılaşıyor * Evliliğiniz için yeterli fedakarlığı yaptığınızı düşünüyor musunuz? id Eleştirdiğim yönler oluyordu ama değişiklik çabasına hiç girmedim On beş takvim evliliğim baştan başa üzerime düşen fedakarlığı fazlasıyla yaptığımı düşünüyorum O Kadar bir aileden geldim, annem de babam da fedakardı Başka bir rol model bilmiyorum Birazcık misyon yüklenen biriyim Gönlüm sıcacık, öyle söyleyebilirim Hiç tedirgin değilim İNŞALLAH YENIDEN OLUR! * Minik yaşta aşk evliliği yapan biri olarak aşkı nasıl tarif edersiniz? Aklın gittiği lahza Gerisinde ışık yandığı süre 'Ben neler yapmışım?' diyebiliyorsunuz lakin yaşarken bunları hiç ayrım etmiyorsunuz * bir daha aşık olmayı istiyor musunuz yoksa 'kalbim kırıldı aşka inanmıyorum' diyenlerden misiniz? Böylece düşünmüyorum ve muhakkak yeniden aşık olmayı istiyorum Hemen Şimdi 38 yaşındayım inşallah bir defa daha aşık olurum Yaşam, büyük laflar konuşmamayı öğretti bana * İkinci kere evlenebilir misiniz? Aile hayatını çok seviyorum En büyük hayalim kalabalık İtalyan aileleri gibi bir ailem olmasıydı Çocuk fazla seviyorum, bu saatten sonradan olur mu bilemem fakat hayalim buydu