Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ayna - Bir Sen Vardın

Ayna - Bir Sen Vardın
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bir Sen Vardın

Bir beyaz gul attım suya
Arnavut koy kıyısında
Şimdi senle olmak varken
Ağır oldu bu son veda

Tutunacak bir sevda
Olmadı yanımda
Yuzunu ezberledim
Aşiyan yolunda

Bir sen vardın bir de ruzgar
Her şeyimdin bir zamanlar
Senden sonra bende bittim
Her yanım sen gozumde yaşlar

Soz: Ayna
Muzik: Ayna

Similar threads

En guzel msn nickleri ve guzek sozler Super Msn Nickleri Guzel Sozler Msn nickleri ve nickler Hepsi birbirinden guzel msn nickleri Super sozler hepsi burada aradığınız en guzel msn nicklerini sayfamızda bulabilirsiniz Tek istediğim Sensin Guler Yuzlu Sevgilim, istemediğin her şeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
etkileyici guzel sozler etkileyici guzel mesajlar Sen benim hayatımda olduğun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir? Cunku sen benim icin daima teksin! Dunde, bugunde, yarında? Yureğin kadar yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Sevgiliye Soylenecek En Guzel Sozler Sevgilime Soylenecek Guzel Sozler Bir aşkı paylaşmak icin cok gec,bir paylaşıma aşık olmak icinse erkenBir sevda yerimden vurdu zamanŞimdi sana soylenecek tek bir cumle;bende sana yetecek kadar ben kalmadı Bir yudum zehir olsan, biran bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
En Yeni Etkileyici Sozler Kısa Etkileyici Sozler Guneşin buz tuttugu yerde bir alev gorursen, o bil ki yalnız ve yalnız senin icin yanan kalbimdir Dunyada iki gul olsun biri kırmızı biri beyaz, sen beni unutursan kırmızı gul solsun, ben seni unutursam beyaz gul kefenim olsun Aski...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Etkileyici Edebiyat Sozleri, En etkileyici Edebi Sozler, Edebi Sozler Etkileyici Sensızlıgı buzlara yazdım; guneste erısın dıye Hasretı sahıle yazdım; dalgalar gotursun dıye Adını kalbıme yazdım; bırlıkte gomulsun dıye… ilk goruste aska ınanırmısın? Yoksa dısarı cıkıp tekrar mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt