Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ayna-Severek Ayrılanlar Gitar akorları

Ayna-Severek Ayrılanlar Gitar akorları
0
156

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
imagesaynaseverekayrilanlargitarakorlari5adaaf7b65233

E Am F E
Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı
Am F E
Severek ayrılanlar yaşarlar pişmanlığı
F Am F E
Cok uzak şehirlerde aynı carpar iki yurek
F Am F E
Cok uzak bir şehirde beklendiğini bilerek

E Dm Am E Am
Gun gelir icin yanar elin gider mektuplara
G Am F Dm E
Gun gelir beni ararsın gozun dalar uzaklara
E Dm Am E Am B
Yaz gelir sıcak olur akşam sahil yollarında
G Am F Dm E
Her adımda beni anarsın gozun dalar ufuklara

Am
Ruzgar aşkımı kucağına alsa
F
Dağları tepeleri aşsa
Dm E
Saclarına ulaşsa

Similar threads

Biz Aşkı den Caldık Gitar Tabları Burcu Guneş Biz Aşkı den Caldık Gitar Akorları Am Dm C E7 Bak yıldızlar altında gozlerimin icine ) Am Dm C G Am )2 defa Duy ruzgarların bize anlattığı birşey var ) G F Dm Am Bir fısıltı gibi bazen o en buyuk cığlıklar G F Dm E Bilmezler mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Ah Bir Ateş Ver Gitar Akorları Duman Ah Bir Ateş Ver Gitar Akorları Duman Ah Bir Ateş Ver gitar tabları Am G Ah bir ataş ver C Dm G F G Am cigaramı yakayım Am G Sen salın gel C Dm G F G Am ben boyuna bakayım E Dm E Dm E Dm E Uzun olur gemilerin direği Catal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Sevgililer Gunu şakıları Akor Akor Sevgililer Gunu Gitar Akorları Emirkan & Demet Akalın Sevgililer gunu F#m G Em F#m Ne dağları aştım ne DENİZleri Bm Em G F#m Gozlerinde saklı CennEtim beniM Bm A Beni bir kez cağırırsan G F#m Bin kez gelirim A F#m Dualarım kabul olur A G...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Duman Bu Aşk Beni Yorar Gitar Akorları Bu Aşk Beni Yorar Gitar Akorları Duman Bu Aşk Beni Yorar gitar tabları Em B şarkılar o şarkılar F#m Am ovunmek zor,olum cok zor Em B o an gelir sancılar F#m dayanmak zor Am durulmaz Em G ellerimde kan,dilimden akar Am kime ne,banane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Gitar Akorları Gitar Akorları Nasıl Olur Gitar Akorları Ornek Duman Herşeyi Yak intro: Dm C Bb Dm,Dm C Bb Dm son: Gm Bb A Dm Dm C Bb Beni yak kendini yak her şeyi yak Dm C Bb Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak A Bb İster op okşa istersen oldur Gm A Aşk icin olmeli aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt