Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aynaların dili olsa....

Aynaların dili olsa....
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Aynaların dili olsa Aynaların dili olsa ayna ayna söyle bana, en güzel kim bu dünyada? laetitia casta haklısın valla neyse kapatalım bu konuyu, sormamışım farzet ayna ayna söyle bana, en güzel kim bu dünyada? kime göre neye göre? içi mi dışı mı? suratı mı vücudu mu? taam kes böyle soru mu olur ya kırdırtma aynanı çerçeveni, indiririm bak aşşaa canımcım aynacım, tell me pls, benden ghuseli war mı shu aelemde? bi git ya kumpirlik patates kraliçe ayna ayna söyle bana benden güzeli var mı bu dünyada? ayna ayna söyle bana benden güzeli var mı bu dünyada? alooooo ayna kime diyorum kraliçem ben öteki duvardayım bundan böyle, iki saattir hatalı aynaya bağırıyosunuz ay o kadar miii ayna ayna söyle bana pamuk prensesten güzeli var mı bu dünyada? yoktur kraliaaa way ezberden yanıt veriyodun aramak durun kraliçem açıklayabilirim çat ayna ayna söyle bana, en hoş kim bu dünyada? gerçekten sen bir delisin tımarhanedesin aynanın tekiyle konuşuyosun pamuk prenses diye de bir karakter yok zaten ayna ayna söyle bana, en hoş kim bu dünyada? pamuk prenses liposuction yaptırdı, silikon taktırdı cillop gibi oldu ( küfür kullandınız Yönetim Görmeden Silmeniz Tavsiye Edilir ! )( küfür kullandınız Yönetim Görmeden Silmeniz Öğüt Edilir ! )( küfür kullandınız Idare Görmeden Silmeniz Tavsiye Edilir ! )( küfür kullandınız Idare Görmeden Silmeniz Öğüt Edilir ! )( küfür kullandınız Yönetim Görmeden Silmeniz Tavsiye Edilir ! )( küfür kullandınız Idare Görmeden Silmeniz Nasihat Edilir ! )( küfür kullandınız Yönetim Görmeden Silmeniz Öğüt Edilir ! )( küfür kullandınız Yönetim Görmeden Silmeniz Tavsiye Edilir ! )im ayna ayna, yahut arkanda gizli kamera mı var da birisi benle dalga geçiyon? yok kraliçem estağfurullah gördüğünüz gibi ben konuşan bir aynayım (ulan tüh kıllandı hatun) ayna ayna söyle bana, en güzel kim bu dünyada? e kralicem, sen beni kapadın bu odaya, astın bu duvara, göremedik senden diğer karı kız yüzü, neyi referans alayım da güzelliğe bir ölçü bulayım, bana tarafından güzel de sensin, çirkin de sen e sen de haklısın tabi ayna ayna, söyle bana, soğuk füzyon nasıl olmakta? pamuğu öldürtemedin ya bilime irfana verdin galiba kendini ayna ayna, söyle bana, benden güzel var mı bu dünyada? hayırdır tercihini mi değiştirdin kraliçem tısss ayna ayna, söyle bana, benden güzeli var mı şu dünyada? güzel değil ama sempatiksiniz kraliçem bi git be ayna ayna ayna söyle bana benden güzeli var mı şu dünyada? aynaniz borcundan dolayi goruşmeye kapatilmiştir belirlenmiş almak icin etraftaki parlak yuzeylere de işik tutulmaktadir lutfen sonradan baştan deneyin ayna? bundan daha sonra boyle işine gelirse ayna ayna sööle bana, benden güzeli var mı şu dünyada? pamuğu salla sana bişi olmasın, kafalar hoş olsun kasıt ijelim camsili uzatsana kralijem ayna ayna söyle bana hmmm perspektifel ha ne? negoliktik parelellikte sizin güzellik kompleksinizi düşündüm de eee? aynı düşündüğüm gibi inferiority complex hmmm ne diyosun be kırdırtma aynanı camını! çok primitifsiniz dunyanin en guzeli cindy crawford'tur sorduk mu?! ayna ayna yine ne var! diyorum oysa benden guzel ya bi kerede hatir sor, bi tozumu al be kardesim, bunca zamandir verdigim moraller gozune dizine dursun ya  

858,475Konular
981,253Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt