Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aynaya Bakınca

Aynaya Bakınca
0
160

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Aynaya Bakınca

Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem Efendimiz aynaya bakdıkları zaman, Hulkumu ve huyumu güzel kılan, başkalarındaki çirkinliği benden uzak kılıp beni güzel yapan Allah'a hamd ederim (51)
Sana arşın altındaki cennet hazinesinden bir kelime söyleyeyim mi?

kelimesidir Kul bunu söyleyince: Kulum hakkı teslîm etti ve benden onu selâmetde kılmamı istedi,der(52)

(51) elEzkâr, 270, (İbn esSeniy'den)
(52) Râmûzû'lehâdîs

Similar threads

Aynaya Bakınca Aynaya Bakınca​ Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem Efendimiz aynaya bakdıkları süre, Hulkumu ve huyumu güzel kılan, başkalarındaki çirkinliği benden uzaktan kılıp beni hoş yapan Allah'a hamd ederim (51) Sana arşın altındaki cennet hazinesinden bir kelime söyleyeyim mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Hz. Ebûbekir (r.a.) kimdir? Peygamber (s.a.s.) Efendimiz’in en yakın dostu, Altın Silsile’nin ilk halkası, cennete ilk girecek kişi, ikinin ikincisi, ilk Halife; Hz. Ebubekir’in (r.a.) hayatı. Hz. Ebûbekir’in radıyallahu anh soyu, doğumu, Müslüman oluşu, hicreti, şahsiyet ve karakteri, firaseti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Yazan: Tolga ÇELEBİ MUKADDİME Bu calışmamızda; Fâtiha Sûresinin meâlinden yani anlamından, sûreye verilen diğer isimlerinden ve okumanın faziletlerinden bahsedeceğiz Fâtiha Sûresi; Mekke'de, Peygamber Efendimizin SAV peygamberliğinin ilk zamanlarında nâzil olmuştur Yedi ayettir Tam olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Kulum, en fazla kendisine farz kıldığım ibâdetle bana yaklaşır Ve o durmadan nâfile ibadetlerle bana yakınlık pedâ eder; tâ ki ben onu sevmeye başlarım onu sevince de duyan kulağı, gören gözü, tutan eli, yürüyen ayağı olurum O artık benimle duyar, benimle görür, benimle tutar, benimle yürür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
İlk mektebi bitirirler Orta, mektebi, lise, üniversite bilirler… Bunlar doğrudan doğruya bu yola girerlerse Salihin Mertebesine kadar yükselirler Onlara aşağıda sual yoktur Pasoları vardır… Buyurun! derler Bu buyurun paso da burada alınır oğlum, burada! Namaz kılmaklanda değil haa…...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt