Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aynı dersanedeyiz aşık oldum ne yapmalıyım ?

Aynı dersanedeyiz aşık oldum ne yapmalıyım ?
0
135

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Başta merhaba Lise 2 öğrencisiyim 78 sınıflarda el ile gösterilirdimTipime güveniorumDersaneye gittiğim gün tanışan kızlar olmuştuYani orta görünürde biriyimÇenem mükemmel söz yapıyor hatta iltifatı zmanında yapar herşeyi ayarlayım sempatik konusurm
Bu kızdan hoşlandım ama ne tanıştım ne diğer birşey reddedilmekten korkuyorumArkadasım dedi sorayım bizim arkadaslara cıktığını öğrenelim diye var mı yok mu bilmiyorum kız cok cana yakın sosyal ve karakterli biriSizce ne yapmalıyım? Nerdeyse tüm okulla cıktım ama lise hayatında tıkandım kaldım bunun nedeni de ara sıra cok çene yapmam fazla konusmam feln idi Şimdi dersanede ise daha oturaklı davranıyorumFaydası oluyor gözler üstümde oluyor bazen tanışanlarda oluyorSizce utanmadan ve korkmadan tanışmalı mıyım ?
Reddedilirsem sınıf içinde kötü de olabilrmÇıktığı olup olmadığını öğrendikten sonra sizce ne yapmalıyım hafif korkmak var o da reddedilme korkusu :S ne yapmalıyım sizce acıklamalımıyım yoksa zamana bırakmalı mıyımCewplarınız iicn tesekkrler

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt