Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aynı Dertlerdeyim

Aynı Dertlerdeyim
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Aynı Dertlerdeyim Adın düşmüyor dudaklarımdan Yüreğimden ellerinin izi, geçmiyor bir türlü Çoğaldıkça çoğalıyorsun bende Kar yağıyor üstüme sensizlikte Bin parça bedenimin,bir parçası bile Değmiyor sana Koyulmuşum yalnızlığının yollarına Bir gölgen var yanımda, birde sen aklımda Bugün doğmuşum yaşıyorum iddiaya göre Yalnızım ve sesizim İşte yine aynı dertlerdeyim Beni bıraktığın yerlerdeyim En arabesk duygularla anıyorum seni Hakkında konuşmak güzel hala Ellerim üşürken ellerin geliyor aklıma Kar yağarken yavaşça, ölüyorum buralarda Yalan dünyanın doğrudan doğruya duyguları bendeki Unut çağrıda bulunmak kolaydır fıtratında Çıkmışım çoktan hatırından, unutmuşsun belirli Yokluğun çıkmıyor aklımdan, varlığın gitti Savrulup gitsekte ayrılık rüzgarında Yaralıbir şiir bekliyor seni Bırak gözlerin serde kalsın En hoş hatıramsın hemen  

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt