Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aynı Dili Konuşmak

Aynı Dili Konuşmak
0
76

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Adamın biri bundan böyle karısının eskisi dek iyi duymadığından korkuyormuş ve karısının işitme cihazına gereklilik duyduğunu düşünüyormuş Ona nasıl yaklaşması gerektiğinden belirli değilmiş Bu durumu konuşmak için aile doktorunu aramış; hekim adamın karısının ne dek duyduğunu anlayabilmesi için kolay bir yöntem önermiş
Yapacağın şey şu, karından 40 adım ileride dur, adi bir tavır tonuyla bir şeyler söyle; eğer duymazsa 30 adım ilerisinde benzer şeyi tekrarla, daha sonra 20 adım; yanıt alana değin benzer şeyi tekrarla
O akşam karısı mutfakta akşam yemeğini hazırlarken adam işlemi uygulamaya koymuş 40 adım uzaklıktan karısına sıradan bir hitabe tonuyla seslenmiş Hayatım bu akşam yemekte ne var?Cevap yok
Mutfağa azıcık yaklaşmış Mesafeyi 30 adıma indirmiş ve soruyu tekrarlamış Hayatım bu akşam yemekte ne var?Yine cevap değil
Mutfağa birazcık daha yaklaşmış, uzaklık 20 adım ve yeniden sormuş Hayatım bu akşam yemekte ne var?Hala yanıt yok
Adam mutfağın kapısına gelmiş artık mesafe iyice azalmış ve soruyu tekrarlamış Hayatım bu akşam yemekte ne var?Yine yanıt alamamış
Bu sefer karısına tamamen yaklaşmış ve benzer soruyu her tarafta sormuş Hayatım bu akşam yemekte ne var?
Hayatım beşinci defa söylüyorum, Tavuk
Hikayenin ana fikri: Olur Ya de genelde düşündüğümüz gibi problem her zaman karşımızdaki kişilerde olmayabilir Problemlerin sebebini azıcık da kendimizde aramalıyız *

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt