Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aynı ismi taşıdığı amcaoğlu, başını yaktı

Aynı ismi taşıdığı amcaoğlu, başını yaktı
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Benzer ismi taşıdığı amcaoğlu, başını yaktı İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nde emniyet görevlisi olarak çalışan Süleyman Altunkaynak kendisiyle aynı adı ve soyadı içeren amcasının oğlunun yüzünden mahkemelik oldu Kabahat işlediği için sabıkalı olan ve duruşma kadar para ve hapis cezasına çarptırılan Süleyman Altunkaynak'ın suç oluşturan fişi İstanbul'da yaşamış hiç görmediği amcasının oğlu emniyet görevlisi Süleyman Altunkaynak'a gönderildi Hiç bir kabahat işlemeyen ve duruşma kararıyla para cezasına çarptırılan Süleyman Altunkaynak 2006'dan bu yanlamasına mahkemelerde koşturuyor Mardin'deki amcaoğlunun olanlardan haberi olduğunu ve bile bile sessiz kaldığını söyleyen Altunkaynak, Ağlanacak halime gülüyorum Hak yerini bulsundiyor Altunkaynak avukatı ile hukuk mücadelesini sürdürüyor Mustafa GÖKKILIÇ AHT ÖZEL HABER Mardin'in Midyat ilçesi nüfusuna açıklanmış 1979 doğumlu Süleyman Altunkaynak, amcasının kendisiyle benzer isim ve soyadını içeren, 1971 doğumlu oğlu Süleyman Altunkaynak'ın işlediği suçların cezasını çekiyor Nüfus Müdürlüğü ve Savcılık'ta yapılan karışıklık sebebiyle kabahat işlemediği halde sabıkalı görünen, adına para cezası kesilen Altunkaynak, avukatı ile birlikte hukuk mücadelesini sürdürüyor Altunkaynak, yaşadıklarını şöyle anlatıyor: Kuzenim 2002'de tartışma edip mahkemeye düştü Gerisinde diğer suçlara da karıştı O tarihte ben İstanbul'da özel bir şirkette çalıştığım halde işlediği suçlar ve aldığı cezalar benim dosyama işlendi Bu durumu, meslek başvurusu için sabıka kaydı almak istediğimde fark ettim Sabıkalı göründüğümü ayrım edince, hatanın düzeltilmesi için yargıya başvurdum Aylarca işsiz kaldım Hemen üstelik mahkeme kararıyla adıma para cezası kesildi Suçu işleyen kuzenim, cezasını çeken benim Diğer Taraftan o da başıma gelenleri biliyor ancak bu koşul işine geldiği için hatayı düzeltmeye çalışmıyor  

858,496Konular
982,148Mesajlar
30,091Kullanıcılar
alqoktaySon üye
Üst Alt