Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aynur Aydın Aşkın Emri Şarkı Sozu

Aynur Aydın Aşkın Emri Şarkı Sozu
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Aynur Aydın Aşkın Emri Şarkı Sozleri
Aynur Aydın Aşkın Emri Şarkısının Sozleri

Bir surpriz cekim var senle aramda
Coktandır aşkı bekler kalbim ayakta
Sende teslim ol boşuna direnme
Kaybolmak lazım aşk denen cennette
Ve hadi sen coz bu ruhunun ipini
Sen bi romantik serseri
Gel yakalım geceyi Gel diyorsam aşkın emri
Gel ateşten bul tenimi gezin gizli bahcemi
Kalbimden sana doğru bir sel kopuyor
Dunyanın başı sarhoş tuhaf donuyor
Her şey bambaşka cok garip geliyor
Kapkaranlık aşk icine cekiyor

Sen bi romantik serseri
Sen bi romantik serseri
Sen bi romantik serseri

Similar threads

Aynur Aydın Siyah Fırtına Şarkı Sozleri Aynur Aydın Siyah Fırtına Şarkısının Sozu Cabuk elini ver kalbim huzurunda Beni surukle gel siyah fırtına Bana yakından bak butun her yerim aşk Sana teslim oldum gotur aşkta yak Yaklaş korkma kaderin var benim ruhumda Aşktan başka her şey sahte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Aynur Aydın Yanı Başıma Şarkı Sozleri Aynur Aydın Yanı Başıma Şarkısı Sozleri Yanı Başıma Hey sen ne istersin Sana deli gibi olmuş bu yurek O ateşi tuttum ben bilerek Şimdi sende bir dur Dudağın bir deprem olsa gerek Senle hayat cok guzelleşecek Sana dokunmak ister elim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Aynur Aydın Siyah Fırtına Şarkı Sozu Aynur Aydın Siyah Fırtına Şarkı Sozleri Siyah Fırtına Cabuk elini ver Kalbim huzurunda Beni surukle gel Siyah fırtına Bana yakından bak Butun her yerim aşk Sana teslim oldum Gotur aşkla yak Yaklaş korkma Kaderin var benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Yusuf Guney İki Romantik Deli Şarkı Sozu Yusuf Guney İki Romantik Deli Şarkı Sozleri Hayattan Cok Yoruldum Bilinmez Oldum Bu Genc Yaşımda Gulen Bu Gozlerim Gulmeye Umutsuz Sen Gelinceydi Tut Ellerimden Hayatı Tut Yureğinden Bize Lutfedilen Bu Aşkı Al Gel Gonlume Koy Gel Tek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Yusuf Guney İki Romantik Deli Şarkı Sozleri Hayattan cok yoruldum Bilinmez oldum bu genc yaşımda Gulen bu gozlerim Gulmeye umutsuz sen gelinceydi Tut ellerimden hayatı tut yureğinden Bize lutfedilen bu aşkı al gel Gonlume koy gel tek sevdiğim Biz iki inatcı deli iki serseri Biz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,496Konular
981,656Mesajlar
29,726Kullanıcılar
yalanciyarimSon üye
Üst Alt