Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aynur Doğan Oy Gelin Sozleri

Aynur Doğan Oy Gelin Sozleri
0
187

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Aynur Doğan Oy Gelin Şarkı Sozu

Aynur Doğan Oy Gelin Şarkısının Sozleri

Akşam olur karanlığa kalırsın
Derin derin sevdalara dalarsın
Oy gelin gelin sevdalı gelin

Oldurdun beni

Ellerin elime deydiği zaman
İster olum olsun ister ayrılık
Oy gelin gelin sevdalı gelin
Oldurdun beni

Similar threads

Eylem Aktaş Akşam Olur Karanlığa Kalırsın şarkı sozu Eylem Aktaş Akşam Olur Karanlığa Kalırsın şarkı sozleri Akşam olur karanlığa kalırsın Derin derin sevdalara dalarsın Oy gelin gelin sevdalı gelin Oldurdun beni Ellerin elime değdiği zaman İster olum olsun, ister ayrılık Oy gelin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Aynur Doğan Oy Gelin Türküsünün Sözleri Aynur Doğan Oy Gelin Şarkı Sözü Aynur Doğan Oy Gelin Şarkısının Sözleri Genç türkücülerden Aynur Doğan'ın seslendirdiği Oy Gelin türküsünün sözlerini sizlerle paylaşıyoruz melekleraynurdoganoygelinturkusununsozleri5c57aa9b27ca1alt 1549249175...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
N'olur Gitme Şarkı Sozu Aynur Aydın Aynur Aydın N'olur Gitme Şarkısının Sozleri Yabancı gibisin Gozlerin nerde Anladım bu gece Aşkta son perde Sen ne zaman ellerin oldun Ve saatlere soyleyin dursun N`olur gitme Sende yureğim var N`olur gitme Bende gozlerin var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Bora Duran Beni Oldurdun şarkı sozu Bora Duran Beni Oldurdun şarkısı sozleri 2019 Bora Duran Beni Oldurdun şarkısının sozleri: Sana kalbimi versem gozlerim olur musun dedim Aldığın her şeyle beni biraz daha bitirdin İcimden gecen ne varsa soyledim her birinden mermi yapıp En...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Aynur Aydın Siyah Fırtına Şarkı Sozleri Aynur Aydın Siyah Fırtına Şarkısının Sozu Cabuk elini ver kalbim huzurunda Beni surukle gel siyah fırtına Bana yakından bak butun her yerim aşk Sana teslim oldum gotur aşkta yak Yaklaş korkma kaderin var benim ruhumda Aşktan başka her şey sahte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,506Konular
983,050Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt