Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayrac

Ayrac
0
148

Similar threads

OZDENETİM Sağa kır sola Ucle dortle Aynaya bak solla Ara gaz debriyaj Az sonra karşıda Şimdi tam gaz Yanıp sonuyor ışıklar Sarı siyah mavi beyaz Şekil şekil şekiller İri iri yazılar Kimi uyarıyor Kimi oneriyor Ceşitli bilgiler Yaya geciti Kesik oklu cizgiler Gecme yasağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
TOMURCUK Ac artık Ya da ertele gitmemi İstekli bakışlarım demek yetmedi Sureler bağlamış oysa bizi Gercekleştir artık beklentimi Dillenip uyarma beni Gun be gun değişiyor değişiyoruz da son gecemde acmak zorundasın tomurcukcan doyurmadı yaşadıklarımız ikimizi değil mi Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
TOMURCUK Ac artık Ya da ertele gitmemi İstekli bakışlarım demek yetmedi Sureler bağlamış oysa bizi Gercekleştir artık beklentimi Dillenip uyarma beni Gun be gun değişiyor değişiyoruz da son gecemde acmak zorundasın tomurcukcan doyurmadı yaşadıklarımız ikimizi değil mi Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
NOKTALAMA İŞARETLERİ İki Nokta (imagesnoktalamaisaretlerinerelerdekullanilir5ad6c45e03c6epng ** Acıklama yapılacak cumlelerden sonra kullanılır Konuyu kavramak icin şunları yapmalısın: Dersi dinle ve bol bol tekrar yap ** Tırnak icina alınmış alıntı sozlerden once iki nokta konur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
Tat
TAT Tutkularını soy ince ince kıy karıştır kavur Duşlerin pembeleşince usanclarını suz ekle Orta boy pişmanlıklarını kucuk kucuk doğra kat Duşkırıklıklarını serpiştir Bir tutam beklenti Bir cay kaşığı ozlem Yarım su bardağı sevgi Birkac diş dovulmuş tasa Coşku ateşini harla Uzuntu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
858,497Konular
981,900Mesajlar
29,926Kullanıcılar
hzmami_31Son üye
Üst Alt