iltasyazilim
FD Üye
Ayran Detoksu (2 Günde 2 Kilo Verdiren) Tarifi İçin Malzemeler Detoks Kahvaltısı İçin;
*8 yemek kaşığı nohut
*8 yemek kaşığı yeşil mercimek
*8 yemek kaşığı bulgur
*1 litre su
*1 kilo light yoğurt (Sütaşın pembe yoğurtlarından 2 paket)
Kahvaltı İçin;
*1 haşlanmış yumurta
*1 domates
*1 salatalık
*1 kibrit kutusu beyaz peynir
*2 yeşil zeytin
*1 dilim ekmek (tam buğday, kepek, çok tahıllı ama normal ekmek olmayacak)
*İsteğe göre yeşil çay
Ayran Detoksu (2 Günde 2 Kilo Verdiren) Tarifi Yapılışı Kendim bizzati 3 kere denediğim ve 3’ünde de 1 500 kilo ve üstü verdiğim Ayran Detoksunu sizlerle de paylaşmak istedim Tavsiye ettiğim kim varsa yaklaşık 2 günde 1 5002000 kilo arası verdiler Gelelim tarife; detoks malzemeleri haşlanır Yoğurtla su ayran yapılıp haşlanmış mazlemelerle karıştırılır Dikkat edelim bu çorbaya tuz kesinlikle koymak yasak ! Su ödem toplar, bu detoksun amacı ödem atmak Sabah 10’da kahvaltı yapılır Detoks sırayla 12 00, 14 00, 16 00, 18 00, 20 00, 22 00 saatlerinde 1 kase ( 23 kepçe kadar ) yenilir Çay yasak, meyve yasak, tuz yasak Günde 3 fincan yeşil çay, 2 litre su ve 45 dk (yapılabilirse 1 saat) spor yürüyüş yapılır
Ben şuan tekrar yapıyorum bu detoksu Yapanlar yorumlarını bildirebilirler
Şimdiden afiyet olsun, Bol ekşiler olsun
*8 yemek kaşığı nohut
*8 yemek kaşığı yeşil mercimek
*8 yemek kaşığı bulgur
*1 litre su
*1 kilo light yoğurt (Sütaşın pembe yoğurtlarından 2 paket)
Kahvaltı İçin;
*1 haşlanmış yumurta
*1 domates
*1 salatalık
*1 kibrit kutusu beyaz peynir
*2 yeşil zeytin
*1 dilim ekmek (tam buğday, kepek, çok tahıllı ama normal ekmek olmayacak)
*İsteğe göre yeşil çay
Ayran Detoksu (2 Günde 2 Kilo Verdiren) Tarifi Yapılışı Kendim bizzati 3 kere denediğim ve 3’ünde de 1 500 kilo ve üstü verdiğim Ayran Detoksunu sizlerle de paylaşmak istedim Tavsiye ettiğim kim varsa yaklaşık 2 günde 1 5002000 kilo arası verdiler Gelelim tarife; detoks malzemeleri haşlanır Yoğurtla su ayran yapılıp haşlanmış mazlemelerle karıştırılır Dikkat edelim bu çorbaya tuz kesinlikle koymak yasak ! Su ödem toplar, bu detoksun amacı ödem atmak Sabah 10’da kahvaltı yapılır Detoks sırayla 12 00, 14 00, 16 00, 18 00, 20 00, 22 00 saatlerinde 1 kase ( 23 kepçe kadar ) yenilir Çay yasak, meyve yasak, tuz yasak Günde 3 fincan yeşil çay, 2 litre su ve 45 dk (yapılabilirse 1 saat) spor yürüyüş yapılır
Ben şuan tekrar yapıyorum bu detoksu Yapanlar yorumlarını bildirebilirler
Şimdiden afiyet olsun, Bol ekşiler olsun