bambaşka bir azap doğuyor yatağımda ahh yine vurdu hasretin yeniden vurdu sevdan başıma tekrar deliriyorum yine yanıyor içim dünlerden beter ben ah bu kahrolası ben dayanamıyorum yokluğuna kan kırmızı mısralar dökülüyor kağıtlarıma zift karası sensizliği boyuyorlar defalarca konuştuğum yalan güldüğüm yalan yaşamak haram neydi seni bunca korkutan nasıl gittin nasıl kıydın nasıl vazgeçtin zamandan ahh yine vurdu hasretin yine vurdu sevdan başıma yine seni görüyorum her aynada yeniden konuşmaya başladım hatıralarla tam geçiyor yavaşça derken bütün avunmaya başlarken yalan masallarla kurşun gibi saplanıyorsun aklıma dayanamıyorum dayanamıyorum yokluğuna yine yerle bir oluyor sığınaklarım tekrar tuzlu buz cam saraylarım hani hani ben sultanındım hani candım nasıl tarumardı bu yerine yıkıntıilginç bıraktın dertli o leyla da tükendi içimde dondu kaldı gözyaşlarım her sabah ezan vakitlerinde ayrı bir azap doğuyor yatağımda zakkumlar büyütüyorum olanca zehriyle her gün ortasında her gece bir dua kanıyor dudaklarımda kan kırmızı mısralar dökülüyor kağıtlarıma zift karası sensizliği boyuyorum yüreğimin zindanlarına yine deliriyorum tekrar yanıyor içim dünlerden beter ben ah bu kahrolası ben dayanamıyorum yokluğuna alinti