Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

AyrıLan kızın Yaptığına bi bakın.... !!!

AyrıLan kızın Yaptığına bi bakın.... !!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Gecen Yıl kız arkadasımdan ayrıldım annesinin duyduğunu söyledi bana ve terketmek istedi bnde pak kalple kız hasar görmesin dierek sevgimi icime gömdüm fakat onu sevmeye devam ettim kızın telefonu ve bnmle gezebilme şansıda öyle değil yada beni o şekilde kandırdı ! AyrıLalı yaklaşık olarak 1 sene olucak ve bu kız bnm semtimde kursa gelmeye basladı ve bu kurs icerisinde bana döner die düşünürken kendinden 56 yaş büyük biriyle konusmaya basladı ve bni bu cılgına cevirdi :mad: Fakat kendime başat oldum bu adamla cok uğrastı ama adam sonda bunu bıraktı eski kız arkadasım ne dek uğrastıysa bunu geri ceviremedi ve bugün tekrar benzer görevi yapan başka bi adamı ayarladı ve onunla konusmaya basladı bnde yan hala sevdiğim icin salaklığımdan sağda solda onu görüyordum ve bu bi ara bana el işareti ile ne var gibisine sinyâl yaptı döndü arkasını gitti asap oldum ve artık onu sonsuza kadar unutmaya karar verdim lakin bu yaptıklarıda içimde kaLdı benim buna bir şekilde karşılık vermem lüzumlu sizce ne yapmalıyım cok şiddet durumdayım kafayı sıyırıcam

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt