Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ayrıldık Ama..

Ayrıldık Ama..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ilk olarak meraba Ne zamandır buraya uğramıyodum ahenkli bi ilişkim vardı Lakin bugün sizlerden hafıza almam durum, kafam karmakarışık Konuya geleyim;
11 aylık iyikötü giden bi ilişkim vardı Ne kadar sık kavga etsekte sonunda yeniden barışıyoduk ama kavgaların yanında fazla güzel yaşanmışlıklarımız da oluyodu 1 ay önce şehirlerimiz değişti ve takriben 2 hafta önce müşterek büyük hatalarımız yüzünden de ayrıldık Ben durumu nerdeyse kabullenmiş yoluma bakarken, eski kız arkadaşım için işlerin pekte yolunda gitmediğini öğrendim Öncelikle şunu eklemeliyim fakat o şu lahza bile barışmaya hazır Hepte hazırdı Bana fazla emrindeki ve beni çok fazla artı sevdiğine eminim Fakat bu sefer birazda ben istemedim açık konuşmak gerekirse
Konuya döneyim; Eski Kız arkadaşımın ailevi problemleri büyüktü Lüzum annesiyle lüzum babasıyla hiç anlaşamazdı Annesiyle babası terketmek üzereler Bugün arkadaşının bana attığı mesaj az çok şöyle Babasıyla ağız dalaşı etmiş, işler karışmış, durum babasının bıçak çekmesine kadar gitmiş ve karakolluk olmuşlar Açıkçası bende bu kadarını biliyorum
Arkadaşına tek ihtiyacının ben olduğunu söylüyomuş Arkadaşı da mesaj at falan dedi işte Ama atmadım Bitmiş konuşmak istemedim 2 haftadır konuşmuyoken derhal yazarsam her tarafta umutlandırmış olcam Yani ben her tarafta olmasını pekte istemiyorum fakat şehirlerimizde değişti, asgari 2 sene farklı şehirlerde olcaz Fakat onu bu durumda yalnız bırakmış gibi olmakta istemiyorum O benim fazla fazla çok büyük sorunlarımda yanımda olmuştu
Sizce ne yapmalıyım? Hangisi dürüst, niçin?

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt