Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ayrıldık fakat

ayrıldık fakat
0
291

Similar threads

sevgilimle 7 aydır çıkıyorduk fakat ayrıldık 15 yaşındayız fakat doğrusu seviyordum ve son 1 aydır onu unutamıyorum daha fena oluyolur ve sigaraya da başladım ne yapmam lüzumlu yarı onsuz hiç olamiyacakmış gibi ağlıyorum evet nerdeyse her geceGerçekten bana takviye edebilecek tavsiyeler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Arkadaşlar yaklaşık 5 aydır çıkıyorduk bunun 2 ayında beraber olup bi 3 ay uzakta kaldık birbirimizden sms ve konuşma ile devam ettirdik ilişkimizi Yeri geldi cok güzel zamanlar gecirdik yeri geldi küstük konusmadık fakat en sonunda hep barışıyorduk neyse son tartışmamızda o azıcık kusur etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
önceLikler iyi günLer Takriben 1 ay oldu ayrıldık öss nedniyle fakat ağız dalaşı falan hiç bişe olmadı gayet mutlu bi şekil okuldada her gün görüyorum onu ve 1 hafta sorna doğum günü var ona ne almalıyım tavsiyeLeriniz nelerdirYada almam sizce doğrumu şimdiden tşkler
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkadaşlar , ilk kez merhaba Benim sevgilim varOnu evvelden hic sevmiyordum ve bile bile ayrılmak istiyordum!Bir defa terketmek istedim ve mesaj attım!Senden sogudum , dost kalalım dedim!Oda beni çok seviyor evliliği bile düşündü yanii!Sonra ıste ayrıldık ayrılığımız 1 gün sürdü ve tekrar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Merhaba arkadaşlar, Sevgilimle takriben 1,5 yıldır çıkıyorduk birbirimizi çok seviyorduk halada seviyoruz,faceden eski sevgilimin mesaj atmasıyla büyük bir kavga yaptık ve ayrıldık ama bende his değil oldu bi lahza üzülüyorum, fakat ağlamıyorum bu onu daha çok üzdü Bana öneriniz var mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,498Konular
982,062Mesajlar
30,047Kullanıcılar
BreeemmmmSon üye
Üst Alt