Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ayrıldık.. lakin aklımda kalan bişeyler var

Ayrıldık.. lakin aklımda kalan bişeyler var

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar arkadaşlar

Hoşlandığım bir kız vardı okulda Okulun son 2 haftası her zaman beraberdik beraber takılıyoduk fln bende okulun bitmesinden bi gün önce perşembe günü öneri ettim Cuma günü teklifimi kabul etti Ailesi yüzünden fazla cıkamıyordu görüşemiyorduk 15 günde bir görüşüyoduk Bunun eski bi çıktığı vardı o aralıksız olarak rahatsız etmeye başladı ben konustum ağzıma geleni söyledim adama en sonunda adam bıraktı peşini Önceden seviyormus fakat artık ona dair içinde hiçbirşey kalmamış bunu en yakın arkadaşlarınada sordum onlarda dedi ondan korku ediyor unuttu onu adamakıllı sana fazla alıştı vs şeyler dedi fakat dün bi tartışmamızda sinirlerimiz yatıştığında konuşalım dedi ve 1 saat daha sonra ayrılalım diye mesaj attı
Ve bana ben hala eski cıktıgımı seviyorum dedi bana
Ama sevmediğinden eminim çünkü bütün arkadaşları diyordu en yakın arkadaşları dahil beklemiyodu ayrılmamızı
Bilmiyorum niçin bu kadar ivedi kestirip attığını
Okul açıldığında ben napayım arkadaşlar üstüne gideyimmi bırakıp kendi yolumumu çiziyim ? birde fazla seviyorduk birbirimizi ben ona kızdığımda hemen susardı 1015 dk sonra seni seviyorum ben sensiz yapamam vs vs derdi
Hala seviyormu sizce ?

858,496Konular
981,695Mesajlar
29,770Kullanıcılar
tuzcuSon üye
Üst Alt