iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar size olan biteni anlatayım bir sevgilim vardı ben 19 yaşındayım o ise 17 yaşında neyse biz bunla 56 ay konuştuk bayağı sonradan birbirmize baglandıgımızı anladık ağır ağır sevgili olma durumlarına geçmiştik benim evime filan geliyordu ailemle tanıştırmıştım oturuyoduk gürültü gırgır filan ben birgün bunu sahilde 2 çocukla yakaladım alt dogal olarak sinirlendim hani 2 saniyeni ayırıp ben buraya gidiyorum çağrıda bulunmak zormu filan diye azarlamıştım sahilde işte ben bunu hiç sıkmıyordum hani yok onla tavır bunla gezme filan diye neyse birgün yeniden evdeyiz film filan izliyoruz ben bunun telefonunu kurcalarken watsappa girdim aniden heycanlandı otur şurda dedim okudum mesajları tek tek bir çocukla yakın manada konuşmaları vardı işte benimle ilgilen vs filan bende tabi dogal olarak sinirlendim al telefonunu git dedim yanımda biton agladı bende boşu boşuna aglama dedim sonradan gitti aradan 15 gün geçti ve ben sahiden özlemiştim bu aldanma degildi ola ki lakin ben hiç bi zaman alttan alamayan bir insanım bana şuan mesajlarda dedigi şey birdaha olmaz bu ilişki işte istemiyorum vs diyor bende bu haltı sen yedin bunları benim demem lazımken ben çabalıyorum diyorum ve artık yoruldum bi hal çaresi varmıdır arkadaşlar ?