iltasyazilim
FD Üye
2 ay falan oldu sanırım çıkmaya başlayalı ben izmirdeyim oda manisaya okumaya gitti nyse görüşüyorduk bazen ben gidiyormSmsi bitti ve vize haftasydı bende ara sıra bir kaç şarkı sözü atıyordm 1 hafta oldu arayıp sormadı sonra facete ilişki durumunu yok olarak gördümDoğal olarak kızdım ve ona şu msjı attım
Yüzüme karşısında söylemeye cesaretin yoktu sanırım seni bu değin korkak tanımıodm,neyse hayırlısı olsn yazdım
daha sonra arkadsından bana msj atıyor
Neden bahsediyorsn anlamadım
Bende olayları açıklıyorm özet olarak kızıyorm arayıp sormuosn sonradan ilişki durumun yok gözüküo bn bundan ne anlayabilirim die gönderiorm
Kendiside bana vizelerimin olduğunu biliosn smsimde değil diyor keza faceteki ilişki durumunun acıklaması var lakin sen zorunlu atarı yaptın dio
Uzun bir zaman konuşmuyoruz şu anda konuştuk
Efendim abisi görmesin diye kaldırmış sonradan geri yapıcakmıs falan
Bende iyi dedim ilk adımı biz atalım özür diledim
Sonradan oda zaten çok uzağız böle minik şeyler için böyle olduysa falan fıstık bitirelim dedi
Bende bitmiş zor kullanarak yok ya sonuçta dedim ben ikimiz için elimden geleni yaptım kendine iyi bak diyede sonlandırdım
Acilen arkadaşlar burda haklı olan kişi kim
1 hafta arayıp sormayan ve ilişkisini değil olark yapan birine çıkışarak benmi
Yahut zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışan kız mı
Yüzüme karşısında söylemeye cesaretin yoktu sanırım seni bu değin korkak tanımıodm,neyse hayırlısı olsn yazdım
daha sonra arkadsından bana msj atıyor
Neden bahsediyorsn anlamadım
Bende olayları açıklıyorm özet olarak kızıyorm arayıp sormuosn sonradan ilişki durumun yok gözüküo bn bundan ne anlayabilirim die gönderiorm
Kendiside bana vizelerimin olduğunu biliosn smsimde değil diyor keza faceteki ilişki durumunun acıklaması var lakin sen zorunlu atarı yaptın dio
Uzun bir zaman konuşmuyoruz şu anda konuştuk
Efendim abisi görmesin diye kaldırmış sonradan geri yapıcakmıs falan
Bende iyi dedim ilk adımı biz atalım özür diledim
Sonradan oda zaten çok uzağız böle minik şeyler için böyle olduysa falan fıstık bitirelim dedi
Bende bitmiş zor kullanarak yok ya sonuçta dedim ben ikimiz için elimden geleni yaptım kendine iyi bak diyede sonlandırdım
Acilen arkadaşlar burda haklı olan kişi kim
1 hafta arayıp sormayan ve ilişkisini değil olark yapan birine çıkışarak benmi
Yahut zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışan kız mı