Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ayrıldık ve Tatile Girdik Fakat Konuşuyoruz (Destek Edin)

Ayrıldık ve Tatile Girdik Fakat Konuşuyoruz (Destek Edin)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar üni 1 derslik öğrencisiyim büyük bir hata yaparak kendi sınıfımdan bir kızla çıktım ve ilk kere gerçekte aşık olduğumu hissettim Kız arkadaşım benden ayrıldı lakin hala onu çok seviyorum kendime söz vermiştim bu tatilde unutacaktım lakin tatile girdiğimizden beri mesaj atıyor Ben kendime söz verdim mesaj atmıcam diye lakin daha dün ne yapıyorsun sesin çıkmıyor diye mesaj attı Kafam çok karışık lütfen destek edin

Similar threads

Üni 2 derslik öğrencisiyim Sınıfımdan bi kızdan bahsedicem Geçen yıl hiç dostça olmadık diyebilirim, merhabamerhaba Lakin bu yıl, bilhassa son iki ay nasıl olduysa gözlerimi üzerinden alamaz oldum Derste, ders aralarına aralıksız birlikte vakit geçirmeye çalışıyodum Bulunduğu ortamlara girmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Bir süredir bir kızdan hoşlanıyorum Onun benden hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyorum Başlarda muhabbetimiz iyiydi Ne fazla ilgili davrandım ne de fazla kayıtsız, ortasında gidip geldim Mesaj atıyordum, okulda bir yerlere misafir etme ediyordum ve karşılık veriyordu, soğuk davranmıyordu O da ara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
slm arkadaşlar bana bi destek edin bi kız var 4 yıldır seviyorum bundan 4 yıl önce açıldım aramız baya iiydi önerge ettim kabul etmedi sonra o kabul etmeyince ben bir fazla kızla çıktım o da bunları duydu emrindeki çünki yakın bi çevredeyiz yanlız benim 1 yıl önce kafama dank etti kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Arkadaişlar tamamını okumanızı rica ediyorum hepinizden Arkadaşlar hepinize fikirleriniz için şimdiden teşekkür ediyorumBen sitenin eski üyelerinden biriyimHerkese selamElimden geldiği değin kısa tutmaya çalışıcam hikayemi fakat uzun da olsa biri için hayatının en karmaşık problemi olduğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Arkadaşlar iyi günler koskocoman bir derdim var Artık dayanamıyorum ve yazma ihtiyacı hissettim Her şeyi en başından anlatacağım Okumaya vakti olanlar lütfen açıklama da yazsınlar 2019 Kasım ayında çıkmaya başladık Günü ve saati bile hala aklımdan gitmiyor Dershane çıkışında kolundan tutup bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt