Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayrıldım ve unutamıyorum ne yaparsam geri döner?

Ayrıldım ve unutamıyorum ne yaparsam geri döner?
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar öncelikle forumda bunun gibi bir ask doktoru sayfası açmanız aslında güzel olmuş Verilen cevaplarda önemli olunması hosuma gitti Benim derdimede care bulmanız dileğimle
arkadaşlar ben askeri okuldan ayrılıp 2 ay önce anadolu lisesine geçtim yaşım 16 9 sınıfa gidiyorum Biliyorum saçma gelebilir fakat yeni sınıfa geldiğim ilk hafta sınıftaki bi kızdan daha önce kimseye aleyhinde hissemediğim duygular oluştu normalde soğuk kanlıyımdır fakat onu düşündükçe kalbim çılgın gibi atıyordu söz aralarında erkekler ve çıkma hakkında ağzını aradım zaten fazla akıllı ve mentıklı bir kız lisenin 4 sene olduğunu ve öle adı çıkmış kızlardan almak istemediğini biriyle çıkması için mutlaka hoslanması gerektiğini ve de ciddi olunması gerektiğine inanıyordu
askeri liseden geldiğim için tüm okulun gözü bendeydi belli bir itibarım vardı ama yinede onun benle sırf bunlar için çıkmayabileceğini sezmiştim ne yapabilirim diye düşünürken
sonuçta kız milleti değil mi birazcık ağır ve oturaklı ol ciddi düşün fazla cıvıklık yapma ve edebiyatla ilgileniyormuş gibi yap duygusallık yap yeter diye düşündüm
birincil hafta her zaman yanına gezdim ve böyle davrandım
sonra yan arkadaşlar (ece ömer necati) artık açılmam gerektiğini sölediler
pazar günü sinemaya gidecektik
cumartesi sabahı gece rüyamda onu gördüğümü fazla güzel olduğunu msjla söledim
oda bana bunları benim söylememin alışılagelmiş olmadığını belirtti
bende şimdi değil yarın açıklarım dedim
ama bana msjla söleyemiyorsan yüz yüze hiç söleyemezsin diyerek lafı ağzımdan kerpetenle aldı
yani hoslandığımı ve çıkma teklifini msjla sölemiş bulundum
cvp olarak şartlı ewt dedi yani daha 4 yıl var birbirimiz sıkmamak şartıyla ewt dedi
mutluluktan uçacaktım nerdeyse
daha sonra kendi kendime sonuçta kız milleti değil mi azıcık ağır ve oturaklı ol önemli düşün fazla cıvıklık yapma ve edebiyatla ilgileniyormuş gibi yap duygusallık yap yeter bak bu dusunce ise yaradı hadi bundan sonradan böle davran gerisi gelir diyordum
ben bu mantıkla 4 hafta geçirdim ama onunla daima ders hakkında konuşuyorduk sadece 1 kez sinemaya gitmiştik ben çıkıyoruz diye her zaman onun yanına bulunmak istiyordum lakin onun sanki benden kaçıyormuş gibi bir havası vardı
doğrusu beni doğrusu sevip sevmediğini bilmiyordum anlayamıyordum
ve bunu yüz yüze hiç konuşmadık hep başkalarına söz taşıttım s
daha elini bile tumamıştım diyorumya belli olamıyordum birazda cesaretsizlik etmiştim dost gib hatta abi gibi davranıyordum
artık son günlerden birinde elimi tutmaya çalıştı yani elini elimin yanıa koydu o an elimi yetişmek istediğini anlayammıştım sonradan aniden elini çekti ztn
ve o gün ayrılmak istediğini sıkıldığını daha fazla yürüyeceğini düşünmediğini söledi beni farklı bir yerde düşünemiyormuş
bende yıkıldım tabiki fazla seviyorum çünkü onu tmm dedim zor kullanarak güzellik olmaz felan dedim ve ayrıldık 2 gün ağladım ( hala ağlıyorum)
olayın üstünde bir hafta geçti arkadaşlarım ağzını aramışlar benden elektrik alamdığını sölemiş lakin buna ben neden oldum olduğum kişi ibi davranmadım
elini bile tutmadım anladımki o daha fazla eğlenceden espiriden hoslanıyo duygusallıktan değilkenime fazla kızıyorum aslım gibi davranmayıp elini bile tutmadığım için ve bir talih daha istiyorum bu sefer kendim gibi olacağım arakadaş gibi abi gibi degilde sevgili davranıcam birazcık zmn geçmesini bekleyeyim mi sizce bir baht daha verirmi nolur takviye edin size güveniyorum

858,494Konular
981,563Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt