Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayrılığı Seçtin mi Büyük Olmalı Ayrılık

Ayrılığı Seçtin mi Büyük Olmalı Ayrılık
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ayrılığı Seçtin mi Büyük Olmalı Ayrılık AYRILIK BÜYÜK OLMALI Ayrılığı Seçtin de Her şeyi Götüreceksin Yanında Geriye Doğru Hiçbir Şey Kalmayacak Söylenmemiş Sözler Kalmamalı Bıraktığın Yerde Ki ben En Fazla Onları Duydum Gittin mi Adam Gibi Gideceksin, Adam Akıllı Hiçbir Özlem Kalmamalı Sonra Dönüşleri Emziren Demem o fakat Böyle Gidilmez Büyük Olmalı Ayrılık Ucsuz Bucaksız , Dursuz Duraksız… Şiirler Okununca Unutulmalı, Hasret Dokununca Uyutulmalı Gece İnmişken Ayak Parmaklarına Değin Yahut Yatak Sana Bir Şekilde Yalnızlığını Vurgularken… Yada Ne Bileyim Tek Şahsiyet Sofrana iki Şahsiyet Servis Açtığında Susucaksın Durucaksın Gitmenin Hakkını Vereceksin Dışarı Giden Sensen Sözün Ayaklarına Geçiyorsa Ayakların Yakınımdan Geçmemeli Yolların Değmemeli Yollarıma Telefonun Numaraları Sesine Düşmemeli Ayrılığı Seçtin mi Büyük Olmalı Ayrılık Ayrılığı Seçtin mi Arkana Bakmadan Gideceksin Soryorum Şimdi Sana Ayrılığı seçtinmi?? alinti  

858,496Konular
982,409Mesajlar
30,226Kullanıcılar
Paradise5959Son üye
Üst Alt