Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayrılık derim, ölüm derim

Ayrılık derim, ölüm derim
0
37

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ayrılık derim, ölüm derim 1549094280 1549094280 ayrilikderimolumderim5c554d8d1b7eaayrilikderimolumderim5c554d8d1b7ea http:wwwikidelicomimagesayrilik Erkek kadına dedi oysa: Seni seviyorum, lakin nasıl? avuçlarımda camdan bir parça gibi kalbimi sıkıp parmaklarımı kanatarak kırasıya, çıldırasıya… Erkek kadına dedi ki: Seni seviyorum, lakin nasıl? kilometrelerce derin, kilometrelerce dümdüz, yüzde yüz, yüzde bin beş yüz yüzde hudutsuz defa yüz… Bayan erkeğe dedi ancak: Baktım dudağımla, yüreğimle, kafamla; severek, korkarak, eğilerek, dudağına, yüreğine, kafana Şu Anda ne söylüyorsam karanlıkta bir fısıltı gibi sen öğrettin bana… Ve bundan böyle biliyorum: Toprağın Yüzü güneşli bir asıl gibi En son, en hoş çocuğunu emzirdiğini… Fiilen artist iki paragraf daha yazmış, fakat bizim için yok o yazılan Benim şiirimde rengarenk laleler var… Uykumdan uyandığımda gözümün gördüğü dünyanın en güzel laleleri… uykumdan uyandığımda karşımda duran dünyanın en hoş gözleri var… Rüya değilmiş fakat bu, sarsıldık daima, çoktan uyanmamız gerekirdi oysa!! Afili kelimeler değil seni bana anlatabilen… Tek kelimeyle özetlerim ben, bizi… Refah derim… Sevinç derim… Papatyalar derim, üç sözcük daha eklerim hani fazla sevdiğimi bildiklerinden… Sümsük derim anlarsın sen, fakat sadece sen anlarsın… Kar meleği derim, bir tek sen gülersin heyecanla… Sabahın dördünde üsküdarda kokoreç derim, sen bilirsin yalnızca… Rakı ve haydari derim aklımdan neler geçer bir anda yalnızca sen okursun… Yargı derim, sen anlarsın cadde çocuklarına ağladığımı… Balon derim, önce bilimsel tanımlama yaparsın hararetle, sonra baktın olmuyor koyver gitsin… Çay derim, birtek sen içersin sırf beni yalnız bırakmamak için,soğusa da olur bardakta… Yağmur derim, sırılsıklam olmayınca nerden anlarız ki nefes aldığımızı, ben söylemiyim, sen… Ayrılık derim, ölüm derim, ANLARSIN…  

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,344Kullanıcılar
fdardSon üye
Üst Alt