Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ayrılık Etkileyici Sozler

0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ekileyici Ayrılık Sozleri
Ayrılık Etkileyici Mesajları
Ayrılık Etkileyici Sozler Ayrılık Etkileyici Mesajlar

Usandım yeşermemiş umutsuz bahceyi beklemekten, usandım, tarla kuşunun sesinden usandım bu yurekten kendimden usandım durup durup seni ozlemekten

Hasretim rengine siyah mı desem ağarmak bilmiyor sonsuz geceler ya gulerdim ya olurdum gorsem omrumden uzansa sensiz geceler

Almak istedim , ellerini alamadım Bakmak istedim, gozlerine bakamadım Sarmak istedim, kollarıma saramadım Gormek istedim, son defa goremedim cunku aramıza olum girdi

Kaybetme korkusu taa icimdeyken, bekle diyorsun, doneceğim bir gun Beden beklemesine bekliyor ama yurek kan ağlıyor sensiz gecen hergun

Ağlayışım terk edip gidisine değilBen; sensizken senden diye sensizi ligi de sevmiştimSen; seninle birlikte sensizliği de alıp gittin

Akşamın matem rengine burunduğu saatte gokyuzundeki kandiller tek, tek yanmaya başladığında icimde sessiz bir cığlık ozlemeyi ozledim ozlemeye değer ne kaldıysa

Seni dunler icin sevmedimdunler yaşanıp bittiseni bugunler icinde sevmedim bugunlerde bitecekseni yarınlar icin sevdim cunku yarınlar hic bitmeyecek

Yalnızlık gecelerin, umit bekleyenlerin, hayal caresizlerin, yağmur sokakların, tebessum dudakların, sen ise yalnız benimsin Birtanem

Seni dunyada seven on kişi varsa bunlardan biri benim seni dunyada seven beş kişi varsa bunlardan biri gene benim seni dunyada seven bir kişi varsa o mutlaka benim seni dunyada seven hic kimse yoksa bilki ben olmuşum

Bir karanlık geliyor yokluğunun ardından Ne zaman guneş batsa bu son gecem diyorum Vazgec yalan dunyanın kohne saltanatından Yetişir bunca keder bunca elem diyorum Bu ne bitmez ayrılık, bu ne bitmez ozlem diyorum

Bu arta kalan hangi yaz akşamının huzunleri oysa birbirimizin yaralarıyla sarmalıydık kanayan yerlerimizi yokluğuna dayanabilirim sandım,oysa yokluğun bir şiir ve ben şair olamadım

Neden bu kadar zor seni sevmek ve bulamamak dokunmak istedikce uzaklaşmak duşundukce unutmak neden bu kadar zor seni sevdiğim halde soyleyememek hep birşeyler gizlemek sana sahip olacağım yerde seni kaybetmek

Seni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba cok yanılmışım Bu aşkın sonuda ayrılık olacak,ve yaşadıklarım geride kalacak Geriye acı ve guzel hatıralar kalsa bile,onları hatırlamak ayrılık kadar acı olmayacak

Yalnızlık ne mavi derinlikleri olan denizlerde nede sıcak collerde olmaktır, yanlızlık bu şehirde seni araıypta bulamamaktır

Eğer bir gun hayatımın son nefesini verirde bu dunyanın guzelliklerinden vazgececek olursam hep yanımda ol ki sana sessizliğin olum demek olduğunu gostereyim

Bir anımsın okuyupta bitiremediğim, bir ozlemsin yalvarıpta hukmedemediğim, bir sen sensin merhaba deyipte elveda diyemediğim, bir tek bildiğim var sensiz ben hicim

Birgun bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha cok seviyorsun diye hayatı diyeceğim, kusup gideceksin ama hicbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin

Eğer canın sıkılıyorsa gece her zamankinden karanlık gozukuyorsa gokyuzune bak ve sabahı duşun inan sabahı bekleyen tek sen olmayacaksın

Gecemin gunduzumden farkı yok alaca karanlık karanlığa ferman yazsam yuzbin satırlık beni bu karanlıktan kurtaracak aydınlık senin o gozlerinde ki sonmez ışık

Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir oncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden once vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan

Hasretin oldurdu beni Şimdi geceler caresiz, geceler sensiz, bir opuşten daha sıcak şimdi yağmur damlası, gelip konar dudaklarıma sessiz Soylemiş miydim hasretin oldurdu beni hic sebepsiz

Elimde denizden caldığım bir midye var Denize o kadar uzak ki senle ben gibi ama aramızda bir fark var o denize sen bana aitsin

Şimdi saat sensizliğin ertesi, yildiz doğmuş gokyuzu ayaydin, avutulmuş cocuklar coktan uyudu Bir ben kaldim tenhasinda gecenin, bir avutulmamis ben

Giderim ben umutsuzca yelkensiz gemi misali hasretin vurur beni vefasız bir hancer gibi sanmaki korkarım ben olumden Acı ayrılıktan korkarım sensizlik ne demektir bilemezsinki ayrılıktan acı

imagesayriliketkileyicisozler5ad98f4e7c09f