Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayrılık kokuyordu dudakları

0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sena Dede

Ayrılık
Upuzun bir nehir gibi durur onumde
Atlamakla atlamamak arasında verdiğim savaşta
Arkamdan itiliverdim
Ve katre katre yuttum acılarımı

Uykuyu yasak ettim bugun kendime bir de gunu tam ikiye boldumSenli ve sensiz kısımları diye de bir ad taktımBiraz evvel dinlenmek icin uzandığın kanepenin tam başındayım şimdiDort saat sonra ucağın kalkacak ve benim sadece uc saatım varBu sure zarfında seni seyredeceğimDoyasıya olmayacak elbette ama seni gorebildiğim kadar icime cekmek istiyorumKatre katre solumak istiyorum yuzunun her hattını

Duydum ki benden kacıyormuşsunSevdam ağır gelmiş sananefes alamamışsınBirazcık da korkmuşsun aşkın o sihirli buyusundenAklıma da gelmedi değil sonucta benle de capkınlık yaparken tanışmıştın;

Gunu birlik sevdaların adamıydın benden onceSenin yuzunden kac arkadaşımı teselli etmiştimbilmiyordumAma bir gun bir şey fark ettimOnları teselli ederken gun gectikce daha cok kinlenmiştim sanaKarar verdim;yuzleşecektim seninleAma hayatlarını mahvettiğin arkadaşlarımın ocunu alacaktım sendenHem de senin onlara yaptığının aynısını sana yaparakBaştan cıkartacaktım seni ve kendime aşık edip sonra terk edecektimGuzelliğimden en ufak bile kuşku duymuyordumHatta kendime fazla guveniyordumDuzgun yuz hatlarım ve –herkesin gıptayla baktığıdalgalı saclarım vardıFiziğim kusursuz denecek kadar guzeldiHer onune geleni elde etme hırsının olduğunu biliyordum ve bu da işimi garanti altına alıyorduYani oyunuma sen kendi tuzaklarınla duşecektinAva giderken avlayacaktım seniOnce kendimi yakalatacak sonra ellerinden kacacaktım(Nerden bilebilirdim ki avcımın kollarına kendim atılacağımı)

Seninle karşılaşma gunumuze gunler oncesinden hazırlanmaya başlamıştım bileİlk olarak kuafore gittim ve saclarımın kırklarını aldırdımsacım da ben kadar kusursuz olmalıydıSonra beni –olduğumdan daha fazla dişi gosterecek hepsi de mini olan ikiuc elbise aldımson olarak da tırnak bakımı vardıCunku tırnaklar ilk izlenim icin onemlidirOnları da hallettikten sonra senaryomu yazmaya başladımHer defasında da ayna karşısına gecip seni baştan cıkarma hikayesini yeniden yazıpyeniden oynadımUcuncu gunun sonunda hazırdımHer mimiğimi ve kuracağım her cumleyi aklıma kazımıştımKusursuzdum

Saat 1112'yi gosteriyordu ben evden cıkarkenCunku gece yeni başlıyordu senin icinHakkındaki her şeyi –arkadaşlarımın hikayelerini dinlerken oğrenmiştim biliyordum ve bu oyunda 10 ben ondeydim zatenHer zaman takıldığın barın sokağına sapıncaya kadar arkamdan ne kadar ıslık calındı bilmiyorumBu durum gururumu cok fazla okşamadı cunku zaten boyle olacağını biliyordum ve onlar cok da umurumda değildiAsıl av sendin !

Kapıdan iceri girdiğimde tum bakışların – elbisemi delercesine ustumde gezindiğini biliyordumBirazcık daha rahatladımBarın tam koşesinde loş ışık altında kalmış bir masa gordumOraya oturunca oyun başlayacakdiye duşunup masaya oturdumTabi once hafif bir viski ve birazcık da cerez alarakFazla icmezdim ama dayanıklıydı vucudum şu merete

Seni daha once hic gormemiştim –tabi face'de kucultulmuş anlaşılmaz fotoğrafını saymazsakAdından once şanı duyulan bir insanı tanımak cocuk oyuncağıydıMasaya oturduğumda meraklı gozlerle etrafıma bakıyordum ki iki cift gozun benimle fazla ilgilendiğini fark ettimElbette arkamda gozlerim yoktu ama kadınlar hissederlerdi boyle şeyleriAltıncı hisleri gelişmiş mahluklardıkdediklerine goreOnumde duran cerezden ağzıma birkac fındık atıpviskimden bir yudum aldıktan sonra bana doğru gelen birini gordumİstemsizce kafamı donup baktığımda olduğum yere mıhlandığımı hissettimNe oynayacağım oyun aklımdaydı ne de nefretimKendimi kaybetmiştimKendime geldiğim de ise ellerimi ellerinin icinde buldum ve dudaklarımdan bende tanıştığıma memnun oldum Hakan Beylafları dokuluyorduCok gecmedi yeniden kaybettim kendimiBu sefer gozlerindi kaybolduğum mekanhafif hafif kokladım onlarıKoku alma duyularıma emanet ettim icinde gizlenen duygularıMayhoş bir koku yukselditanıdım onuBu buram buram tutmekte olan gecmişinin kokusuyduArdından genzimi yakan hafif ama cok guzel bir kokuya daha rastladımGul kurusu kokuyordu onu da tanıdımBu aşkın kokusuyduYeni yeni ortaya cıkıyorduBurun direğim sızladı ve gozlerime bir damla yaş suruklendiAma akmalarına izin vermedimVarsın hayata olan aşkımdan parıldıyor sansaydın gozlerimi

Once yelkovan kovaladı akrebisonra akrep yelkovanıRuyadan uyandığımda saat sabahın 6'sına geliyordu ve ben o koşedeki koltuklardan birine sızıp kalmıştımNeşeyle raks eden bir ritim calınıyordu kulağımaTiktakO an nerede olduğumu anladımSenin kalbinin tam ustundeydim ve saclarımda gezinen eller de sana aitti

Ve ben Aslı intikam yemini etmişkenaşk şarabını yudumluyordumO gun o aşk şarabından icenin sadece ben olmadığımı anlamam cok uzun surmediCunku karşımda tenden oteye gecmeyen hicbir duyguyu bilmeyenyeniyetmetoy bir aşık duruyorduHayata yeni gozlerini acmış bir bebek kadar urkektiVe bir o kadar da yeteneksizdi aşk konusunda

O dort nala koştururken sevdasınıacı ceken ben oldumCunku gecmişinin soğuk yuzu yakamı bir turlu bırakmıyorduNerde olursak olalım diken ustundeydimYa yeni birine tutulursa?korkusu icimi yiyip bitiriyorduSen de diken ustundeydin biraz anlamıştımYa birisi kotu bir şey soylerse Aslı'maduşuncesi seni de tedirgin ediyordu farkındaydımBilmiyordum ki bu capkınvurdumduymaz adamın son durağının ben olacağımı ve o da bilmiyordu ki benim ne kadar cesaretsiz ve korkak olduğumu

Boyle başladı her şeyHep diken ustundeydikBoyle olunca da her şey kendiliğinden gelişiverdiEn cok sevdiğini incitirmiş ya insan oyle de olduSevdikce incittik birbirimiziKimi zaman birbirine karıştı gozyaşlarımız kimi zamansa sessizce akıtıverdik yatağımızdaArdından tartışmalar başladıUfak tartışmalarımız buyudubuyuduBizdiye başladığımız cumlelerimiz un ufak olup sen'li ben'li parcalara ayrıldıCok gecmedi bu hale geldikEnkaz ortada GidiyorsunVe –uc saatimizin uc'te ikisi bitmiş bulunmakta iki saat sonra New York'a ucacaksınTeyzenin yanınaTerk etmek yoktu bu ayrılığın icinde kacmak vardı farkındaydımZaten bu yuzden sessizce kabullenmiştim ya

Yavaşca yerimden kalktım ve yanağımdan aşağı suzmekte olan gozyaşları sildimArtık rahatlatmaktan ziyade acı veriyorlardıIlık bir duş aldım ve hazırlandımSalona geri donduğumde valizlerini asansore taşıyorduUfak bir el cantasını da ben alıp asansore taşıdımButun eşyalarını taşıdıktan sonra gozlerinden akan yaşları silip bana doğru bir adım attıVe arzuyla kucakladı beniVe dudaklarını dudaklarıma doğru kaydırdıArzuyla kasılmıyorlardı bu kez dostcaydımasumduDudaklarımdan burnuma doğru kaydırdı dudaklarınıBurnumun ucunu operken dudaklarını kokladımYureğim yandıDudakları ayrılık kokuyordu

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt