Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ayrılık Kolay Mı?

Ayrılık Kolay Mı?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ağlarsam gül yüzlüm acım diner mi?
Aşkımın ateşi böyle söner mi?
Sensiz kalırsam yar,yüzüm güler mi?
Ayrılık basit mı senin yanına

Beni senin dek kimse anlamaz,
Kimse senin gibi beni saramaz
Dizlerim tutulur yar yar,dilim konuşmaz
Ayrılık basit mı senin yanında

Çekilmez oluyor sensiz günlerim,
Ne laf anlıyorum,ne laf dinlerim
Deli aneyim yar yar,samimiyetle bezerim
Ayrılık basit mı senin yanında

*

Similar threads

Ağlarsam gul yuzlum acım diner mi? Aşkımın ateşi boyle soner mi? Sensiz kalırsam yar,yuzum guler mi? Ayrılık kolay mı senin yanında Beni senin kadar kimse anlamaz, Kimse senin gibi beni saramaz Dizlerim tutulur yar yar,dilim konuşmaz Ayrılık kolay mı senin yanında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Ağlarsam gülyüzlüm acım diner mi? acım diner mi ağlarsam gülyüzlüm acım diner mi aglarsam gül yüzlüm dinermi ağlarsam gül yüzlüm AYRILIK KOLAYMI ?SENİN YANINDA ! 1549068826 1549068826 aglarsamgulyuzlumacimdinermi5c54ea1e53ef4aglarsamgulyuzlumacimdinermi5c54ea1e53ef4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Ayrılık Mektupları Sevgiliye ayrılık mektubu Ayrılık Mektubu Örnekleri Bir tanem; Ayrılık da bir parçası mıdır aşkın? O zaman bedenler ayrılırken, bu emre asi kalbin haykırışları niye? Ayrılık sonu mudur aşkın? O zaman sonsa, daha çok bağlanmanın anlamı ne? Ayrılık mıdır aramıza giren? O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
Senden Sonra Tufan Olmayacak mıydı? makalesi,ayrılık yazıları,ayrılık ve üzüntü,gitmek üstüne yazı Sen gidersen dünyanın duracağını zannederdim defalarca! yeniden nefes alamayacağımı ve hayatın hiç tat vermeyeceğini düşünürdüm Seninle tamamlandığımı sanırdım Sensiz kolum da olmayacaktı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
ayrılık msjları ayrılığa dair sözler ayrılığa dair hoş sözler ayrılığa dair sözler emo ayrılık sözleri ayrılık sözleri uzun uzun Gidişinle yaşattığın acılardan bir yüz çizdim yüregime Bundan Böyle dönsen de olur dönmesen de Birgün bu kalp bu bedene ağır geldiginde, seni de unutacağım, O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt