Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ayrılık Mektubu Ornekleri

0
112

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ayrılık Mektupları
Sevgiliye ayrılık mektubu

Bir tanem;

Ayrılık da bir parcası mıdır aşkın? O zaman bedenler ayrılırken, bu emre asi kalbin haykırışları niye? Ayrılık sonu mudur aşkın? O zaman sonsa, daha cok bağlanmanın anlamı ne? Ayrılık mıdır aramıza giren? O zaman isyan etmenin anlamı ne? İmkansız olandır bitmeyen aşk! O zaman bu ayrılığı kabullenememenin sebebi ne?

Evet ayrılıyoruz, ama şunu bir de kalbim anlasa Bedenim senden uzaklaştıkca, kalbim sana daha cok bağlanmasa Sevgimin bitmesi gerekirken, o bir devin haykırışı gibi coğalıp yankılanmasa olmaz mı birtanem?

İlk anımızı hatırlıyorum Sevgini kazanabilmek icin elimden geleni yapmıştım Seni ilk gorduğumde bir bebek kadar mutlu ve huzurluydum Oturduğumuz masada karşı tarafta sen, bu tarafta sevginin şaşkınlığı ile tir tir titreyen o kucuk cocuk bendim Seni lik optuğumde duyduğum utanc kutsallaştırmıştı her opucuğumuzu Tenine dokunmak bile beni oldurmeye yetecek kadar heyecan vericiydi o gun Gulucukler eksik olmuyordu yuzumden Dunya yok olmuştu saki, sadece sen vardın Sen her yerde Şimdi benden uzaktasın Aşk gorevini yaptı ve zaman doldu birtanem Ne cabuk gecti o iki senelik saniyeler Değil tenine dokunmak, hayaline ulaşamıyorum artık Cırpındıkca batıyorum adeta Hayata kustum cunku beni senden, seni benden caldı Kalpsiz bir bedenle, amacsız, cırılcıplak ortada bıraktı beni hayat

Ayrılan sevda yolunu takip ederken, gul bahcelerinin kokuları, kelebeklerin rehberliği eşliğinde sonsuz sevgiyi bulma yolunda, mutlu bir şekilde yurumeni dilemeyi cok isterdim

Ayrılık Mektubu 2

Konuşmak care etmiyor biliyorumSozlerimin bu kadar anlamsız ve değersiz olduğu bir zamanı hic yaşamamıştımBeni Sevmiyormuşsun bunu anladımBana verdiğin hayat dersi icin sana teşekkur ederimBundan sonra bende artık senin gibi olacağım Yapmacık sevda sozcuklerim hep seninle olacakCanım oyle yanıyor, icim oyle acıyorki Ne yaptım sana anlamadım bunları haketmek icinHic mi sevmemiştin beni soyleSenin icin neleri feda ettim bir bilsen
Ama hic bir zaman bilemeyeceksin
Her şey duzeldi derken aslında herşeyi bitirmişiz
Yolumuz ayrılıktan yanaymış sevgiliYaprakları sararmış bir ağac gibiyimŞimdi gozlerim boş boş bakıyor uzaklara
Susuyorum artık
Hic Konuşmamak Uzere
Sana bir kelime bile etmeyeceğim
Ozleyeceksin Sesimi
Duyamayacaksın Tenimin Kokusunu
Ve Ben Bu Gece Sonsuz Olacağım
Seninle Aynı Toprakta Bile Olmayacağım
Seni seviyorum diyordun, Sensiz Yaşayamam Diyordun
Aslında Sen Hep Bensiz Yaşamışsın
Ve Beni Hic Ama Hic Sevmemişsin
Belliki Sana BirŞey Verememiş
Ve Seni Hic Mutlu Edememişim