ayrılık msjları ayrılığa dair sözler ayrılığa dair hoş sözler ayrılığa dair sözler emo ayrılık sözleri ayrılık sözleri uzun uzun Gidişinle yaşattığın acılardan bir yüz çizdim yüregime Bundan Böyle dönsen de olur dönmesen de Birgün bu kalp bu bedene ağır geldiginde, seni de unutacağım, O SAHTE SEVGİNİ DE • “Bir aşkı paylaşmak için çok geç Bir paylaşıma iki taraflı elde etmek içinse erken Beni sevda yerimden vurdu yine zaman Acilen sana tek tümce; BENDE SANA YETECEK BEN KALMADI… br • “Dalgayı bekler mi sahil seni beklediğim dek? Susar mı çöller yağmura, susar mı sana susadığım kadar? Güller baharı özler mi seni özlediğim kadar? Dön gel bebeğim, ne olur dön gel • “Sanma ama yerin dolacak, senden başkası benim olacak Ne bana senin gibi sevgili, ne de sana benim değin seven bulunacak • “Vaktiyle olsa arkandan bakar ağlardım, şu anda ardıma bile bakmam Önceden uğruna dünyaları yakardım, şimdi bir kibrit bile çakmam • “Sanma ancak ben şu anda sensizim Sanma oysa yaşıyorum Sanma ancak fazla mutluyum, tek tesellim hatıralar… • “Dolaşıyordum bir deniz kıyısında, dalgalar ayaklarıma vuruyordu Ilık bir rüzgar esiyordu havalarda Herşey cok güzeldi, taki sensizliği düşünüp hatırlayana dek Bilmem ki hata mı yapıyorum? Bilmem ancak suç mu işliyorum? Lakin tek birşey biliyorum, SENİ FAZLA SEVİYORUM! • “Bakışlar vardır, insanı ömür boyu ağlatan Yollar vardır, aşılması şiddet olan Kalpler vardır parçalanan Ve halk müziği vardır hiç unutulmayan Sanma beni sevip de bırakanlardan Benim sevgim mezara dek olandan… • “Diyorlar ancak değmeyecek, aşk için kibir yere serilir mi? Umudumdun, dileğimdin Seni kimler değiştirdi? Yüreğinden attın beni, bir ateşe attın beni, alev alev yaktın beni Önemsiz mi benim aşkım? Yalanlara kattın beni Dost yüzüne düşman güler, böyle derde gülünür mü? Bilseydim hiç sever miydim? Bir aşkın sonu bilinir mi? • “Hoşuna Gitmek zannederdim hoş, ama olmadı biliyor musun sensiz yapamayacağımı zannederken, çağırmak seni unutmak da varmış hayatta Ama inan buna, sensiz yaşamaya alıştım Lakin ne olursa olsun seni hala çok seviyorum • “Bir ses ummak senden Benzi Atmış ummak Suskunluğun en acımasız olduğu zamanlardayım Hiç bu değin uzun susmadın sevdiğim Hiç bu değin uzun gitmedin bilmediğim yerlere, gözlerimi götürmeden yanına! • “Yalnızca çocuklar ağlar ve yalnızca Allah affeder… Eğer bir gün beni terk edersen; çocuk değilim ağlamam, Allah değilim affetmem “ • “Fena diye bir şey olmasaydı, cehennem abes kalırdı sen beni kırmasaydın, bu can uğruna fedaydı…seni cok seviyorum • “Ben sensiz geçen günlerime yanarken, belki sen bensizliğe sevineceksin Lakin şunu unutmaki birtanem; birgün sen de SEVECEKSİN !!! • “Sevdiğimden bu yandan her acıyı tattım her çileye alıştım, yalnız senin yokluğuna alışamadımartık anlıyorum hasretten, gözyaşından başka bir şey vermemişsin bana • “Yüreğine sevda eken, ayrılık biçermi,seven sevilenden kolayca vazgeçermi, sen beni sevme gülüm,ben yanarım ikimizin yerine yetmez mi??? • “Dün gökyüzüne bir avuç yıldız fırlattım Karanlığında aydınlığım olsun diye Acilen sensizliği kalbime fırlatıyorum, bıraktığım yerden dönesin diye Vazgeçilmezim sıra sende gururu bir yere fırlat ve pişmanlığımla sızlayan şu kalbimi mükemmelliğinle donat • “Sen benim içimde açan bir güldünSönmek bilmeyen alevlenen içimde başımı her yastığa koyuşta sen varsın hayallerimde Çünkü sen benim içimden söküp bir türlü atamadığımsın YAR • “Bak yeniden soldu güneş yeniden akşam oluyor ömrümün kadehine sensiz birgün doluyor sen mahrum diye inan dertligim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım sevgilim seni fazla seviyorum • “Sen sigara dumanın aşağıda yana yandan en sonunda kül oldun, sen kibritin hiç yanmayan ucudan birinin hayatından geçmiş oldun !!! • “Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, vefat etmek bir kefen giymekmiş, vefat etmek o soğuk o dehşet ve o kara toprağa girmekmiş… değil be aşkım başlıca vefat etmek “sensizlikmiş • “Bir umuttu yanlızlık birşeyleri paylaşamamaktı ola ki,gözler dalıp bu vesileyle, yaralı bir serçeye ağlamaklı bir buluttu belkide,olur ya belkilerle batmış bir hayattı bu… • “Buruk hasret doymuş geceleri öldüreceğim bir gün,bu ayrılık şarkılarını kurşuna düzeceğimSeni benden ayrıdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim