Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayrilik Msjlari kısa

Hoş geldin! yann13170 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Ayrilik Msjlari kısa
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ayrilik Msjlari kısa Ayrilik Msjlari Bİr Eskİ Dost Gİbİ Hatirla Benİ Bİr Selamlama Ver Yeter Sıkıntı Olmazsa UnutmuŞ Olsanda Eskİ GÜnlerİ Adimi An Yeter Zahmet Olmazsasenİ Sordum Sokak Lambalarina Umma Boş Yere Gelmezm Dedİler Boynumu BÜkÜpte Baktim Onlara Halİme Aciyip Zavalli Dedİlerburuk Hasret Batmış Gecelerİ ÖldÜreceĞİm BİrgÜn Bu Ayrilik Şarkilarini KurŞuna DİzeceĞİm Ve Senİ Benden AyirdiĞi İÇİn Kaderİmİ Mahkemeye VereceĞİmgÜller Anlatsin Sana Olan Sevgİmİ GÜller Anlatsin YanlizliĞimi ÇaresİzlİĞİmİ Yavaş Yavaş Erİyen YÜreĞİmİ GÜller Anlatsin Ben Anlatamadim GÜller Anlatsinkorkma Sevgİden Çekme Ellerİnİ Birak YaŞasin YÜreĞİn Dİzgİn YakiŞmaz DÖrtnala Bozkirlarda KisraĞin , Hatirla! GÜlÜn Dİkenİ Olmasa HİÇ Bukadar Sevİlİrmİydİkurak ÇÖksede, Denİzlerİne GÖnlÜnÜn İnan GÖzyaŞlarimla Sulardim Senİ Sonuna Dek ÖmrÜmÜnaĞlayiŞim Terk Edİp GİdİŞİne Yok Ben! Sensİzken, Senden Dİye SensİzlİĞİnİ De SevmİŞtİm Sen, Senİnle, Senİde SensİzlİĞİnİde Alip Gİttİnbenİ Şaİr Ettİn, Benİ Adam Ettİn, Bana Yazik OlduaŞkimizi İstemeyenler Bİzİ Çekemeyenler Ayrilin Artik Dİyenler Hey Sİz! Sİz Kazandinizbahar GÖzlerİne Bakinca Dalarim Tutamam Kendİmİ AĞlarimgİt DedİĞİn Yerlermİ Uzakta Yoksa Senmİ?acilarimin Prangasi Vermez Ellerİmİ HÜzÜnlerİmİn DaraĞacina Astim KendİmİbugÜn Senİ DÜnden Çok Yarindan Az SeveceĞİmsenİ DÜn Sevmedİm DÜnler Bİttİ Senİ BugÜnde SevmeyeceĞİm Bu GÜnlerde Bİtecek Senİ Yarin SeveceĞİm ÇÜnkÜ BebeĞİm Yarinlar HİÇ Bİtmeyecek!bİr Sen Varsin DÜnyamda Benİ Anlayan Bİrde Hoşlanmak Var İÇİmde SicakliĞinla Yanansev! Böylece Sevkİ Kalmasin Bİr Damla Kibir Gururun BaŞladiĞi Yerde Sevgİ Izdirap OlurtahammÜlÜm Kalmadi Senİ BÖyle Severken SensİzlİĞe!benİ Vur KÜlÜmÜ Uzaktan DaĞlara Savur Ama Ellere Verme!yaĞan YaĞmurun Ardindan DoĞan GÜneŞİn GÜzellİĞİ Gİbİ İsterdİm Senİ Kollarima Alip Ölmeyİ!bİlİyorum GÜnÜn Bİrİnde Nekadar BÜyÜk Bİr Kusur YaptiĞini Anlayacaksin Lakin Maalesef Sen GeldİĞİnde Sevgİmİ HaketmİŞ Bİrİyle Olmanin MutluluĞunu Tadiyor OlacaĞimaffetmek En BÜyÜk İntİkamdirhuzurum Kalmadi Şu Fanİ DÜnyada!sevİlmeye Layik Olan Fakat Sevmesİnİ Bİlendİrsen ÇÖlde AÇan Bİr GÜl Olsaydin İnan Senİ Soldurmamak İÇİn GÖzyaŞlarimla SulardimÜzÜntÜlerİn Kumsaldakİ Etap İzlerİ Değin Hafİf SevİnÇlerİn Okyanuslar Değin Derİn Olsuncanim Ağlamak İstİyor Yazmak Bahanebatan GÜneŞ Umudumuz DoĞan GÜneŞ Tesellİmİz OlsunsevmemİŞtİm Kİmseyİ Senİ SevdİĞİm Değin ÇekmemİŞtİm Kİmseden Senden ÇektİĞİm KadaraŞkinla Sararip Solacak Dek Sevgİnle Bahtİyar Olacak Dek UĞruna Canimi Verecek Değin Sevİyorum Desem İnanirmisinsevdİm Senİ Bir Kere BaŞkasini Sevemem Çılgın Dİyorlar Bana Desİnler DeĞİŞememhayallere Dalip Gİtmem Ben ÇÜnkÜ Tek Hayalİm Sensİn Benİm! HİÇbİrŞey İsteyemem Ben ÇÜnkÜ Bİrtek İstedİĞİm Sensİn Benİmtalİhİm Olmadi Sevdadan Yana!Millet İÇİn Yalniz 3 Durum Vardir DoĞmak, YaŞamak, Vefat Etmek!doĞduĞunun Farkinda DeĞİldİr Vefat Korkusuylaizdirap Çeker Ve YaŞamayi Unuturbu DÜnyada 2 Kusursuz İnsan Vardir Bİrİ DoĞmamiŞtir DİĞerİ İse ÖlmÜŞtÜrtoz Pembe Hayallerİmİz Vardi Pembesİ Gİttİ Tozu Kaldiİnsan Yaşamsal Soruyla BaŞlar Soruyla Bİter Adini Ne Koydunuz Ilk Soru Merhumu Nasil Bİlİrdİnİz Son Sorusessİzlİk HerŞeyİ Cevaplarben Her Karesİ Sİyaha BoyanmiŞ Bİr Bİlmeceyİm! ÇÖzmeye ÇaliŞtikÇa İÇİmde KaybolursunyaŞamak Bİr AĞaÇ Gİbİ Tek Ve Serbest! Bİr Orman Gİbİ KardeŞÇesİne!ÇİÇekler Bİle ÜŞÜr Donuk BakiŞlarladÜŞmanimin Nefretİ Dostumun Sevgİsİnden Daha GerÇektİrsevdİĞİm İnsanlara Kizabİlİrdİm EĞer Hoşlanmak Bana Mahzun Durmayi ÖĞretmeseydİgarİbİm! Ne Bİr Hoş Var Avutacak GÖnlÜmÜ Bu Şehİrde Nede Bİr Tanidik Çehre Bİr Tren Sesİ Duymaya GÖreyİm İkİ GÖzÜm İkİ ÇeŞme!ey GenÇ! Hanİ Mİlletİn Elİnden Tutup Kaldiracaktin Güya! Nasilda DalivermİŞsİn O Kalkilmaz Uykuya!yaŞadiĞim HİÇbİr Şeyden PİŞman DeĞİlİm Öfkem YaŞayamadiklarima!kuŞlar Gİbİ UÇmayi Baliklar Gİbİ YÜzmeyİ ÖĞrendİk Ancak Bu Vesileyle Basit Bİr Sanati Unuttuk KardeŞÇe YaŞamayi!hayati Sevİyorum Fakat Sevgİm KarŞiliksizkalbİm 24 Saat Hİzmetİnİze AÇiktirÇaresİz KaldiĞinizda Bİlİnkİ Çare Sİzsİnİzaklimiz En BÜyÜk Servetİmİzdİr Fakat Yoksullukta Ayip DeĞİldİr  

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt