ayrılık nickleri unutulmadın nickleri sevipte söyleyememe nickleri git niçkleri gidersen git sevipte ayrılanlar için nickler » Unutulduğunu sandığın her dakikam seni düşünmekle gecti yokluğunda,ne kadar istesemde arayamadım,istemediğini düşünerekSanki anlamsız olan her şey beni buldu sensizBenim icin mutluluğun anlamı sensin,sensiz sevinç sensiz rahat olamaz inanDön ve bana yaşam ver,ben bitmeden beni bulHic bir şey icin ne olursa olsun mecbur değiliz ayrılığaGÜZELİMAsla unutulmadın » Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı sen benim benzeşen ruhumsun unutmuş olsan hissederdin unutmuş olsan yanımda durmazdı her sabahtan hayalinseni bakmak için geri geldim sen gideli fazla olmuş nereye gidersen git çantanda bi resmim aklında gülüşüm olsun ben seni sahiden sevdim bitmez demiştim ((bitmedi)) » Cok uzaktasin beni duymazsin unuttun olur ya de hatirlamazsin hani derdin ya sen bitanesin bitanen burada Sen neredesin » Seni yüreğimin derinlerine attımÜzerine Çelik kapilar kapattım Beni öyle incittinki seninle olan iyi hatıraları (istedigim halde)bile hatırlıyamıyorum Sen cezani kendi kendine verdin » Bu şehirden her gidişinde şehri güya ben uğurluyorum sen benden gideli çok oldu fakat bensana hala elsallıyorum » yok yere ağlamak istedin mi hiç Ağlarken boğazına bi düğüm saplandımı Yanağından süzülüp yüreğine düşen her damlada SENİ SEVİYORUM diye bağırmak geldimi içinden sevdiğine Derhal de ağlıyorum SEVDİĞİM lakin sana değil bir kalemde sildiğin AŞKIMIZA ağlıyorum SENİ SEVDİĞİM için özür dilerim » Sensiz geçen vakit bana zehir oldu, senin yokluğun benim sonum oldu Güneş doğmaz,günler geçmez oldu, anladımki bu yaşam sensiz geçmez oldu ay yüzlüm » Her Gün Kendime Yeni Bir Beyaz Sayfa Açıyorum Anladım Ama Sayfa Siyah Deha Olsa İmzayı Atan Kalemin Rengidirİnsanın Kendisi» Ayrılığın bedelini binlerce kere çekerek ödedimbu şehirleri bu sokakları an be an milim milim boynu bükük gezdimşu lahza ne haldeyim ne dertteyim nerden bileceksin be GÜLÜMonun için en son dileğim seni son kere ölmeden göreyim » Seni sevdim ne eyvah ancak söyleyemedim Sen bir umuttun yüreğimde büyüttüğüm Bazen karanlık gök yüzünde ışıldayan bir yıldız, bazen de göremediğim günahsız bir melektin Ben se seni senden habersiz seven biriydim » Umutsuzluğu ihrac eden bicok ülkenin herhangi bir sehrinde bıraktım seni,inzivaya cekilmiş bu hikayanin hüzün dolu tetiğini coktaan cektım,seni öldüreli cok oldu » Ay agliyor sevipte kavusamayanlar icin Yildizlar sarki soyluyor sevipte sevilmeyenler icin Bende Agliyorum sevipte kavusamadigim askim icin ()