ayrılık nickleri uslanmam ayrılık nickleri ayrılık nickleri sarhoşlukla ilgili nickler suçlu suclu nickler Önceden olsa arkandan bakar ağlardım, acilen ardıma bile bakmam Eskiden uğruna dünyaları yakardım, şimdi bir kibrit bile çakmam Kim Démişki SarhoşLuk Kötü Şéy Ama Bén Hérşéyimi Ayıkén Kaybéttim hile hayatın cılvelerıne hersey mazeret ,görünüsüm serseri ama gönlüm sahane sil at aklından yazıp cızdıgın eserı herkezden üstundür su gördügün serseri Gittiğin gün kendin gibi herşeyimi alıp gittinSen gittin ben bittim Felek deyip çekip gittinSen suçlu değilsinde,kader mi suçlu ey acımasız Eğer birgün bu aciz vücudum musalla taşına konunca suçu neydi diye sorarlarsa sen söyle meyhaneci tek suçu sevmekti de EnTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN BiZ CaKaLDeReLiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun!!! DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir HeR GeNÇ DeLiKaNLıNıN BiR SeVGiLiSi oLaBiLir Fakat, HeR GeNÇ KıZıN BiR DeLiKaNLı SeVGiLiSi oLaMaZ!!! ßiz Varlıklı CocuqLarı Gißi $ıK Giyinip PahaLi HeDiYeLer aLmayı ßiLmeyiS Lakin Teq ßiLdiğimiz ßi$i Wardır SevdiqMi öLümüne Severiz!!! SEN + BEN BIRIZ SEN BEN HICIZ SEN BEN BÖLÜNMEYIZ& !!! GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn& Sen ßenDen AyrıLmaya Karar VereCek Dek KüçüLdüySen & ßen Senin UğrunDa ÖLümü Göze ALaCak Kadar ßüyüDüm Demektir Aydınlık dunyamı karanlık eyleme,Seven yuregımı sensızlıge surukleme, Her sıgara dumanında aklıma duşme,Duste gor benım dustugum bu ülkü ßir Köpeğim Wardı ßæna Coq SAĞDIKTI ßİR sEVGİlİM wardı Köpeğim Değin oLamadı!!! aĞlamayı FerdiDen ßæğLamayı Orhandan İsyanı MüsLümden Sevmeyi ise YanLızca ßizden öĞrenin!! Ne kolumda kelepce, ne yanımda gardiyan,ne gönlümde cefa,ne ensemde vefat,o gün yanlızca sen olcaksın gülüm Ay agliyor sevipte kavusamayanlar icin Yildizlar sarki soyluyor sevipte sevilmeyenler icin Bende Agliyorum sevipte kavusamadigim askim icin