iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar ilk önce azıcık uzun kusura bakmayın ama kafayı yiyecektimÖncelikle ben ünv okuyom afiyet memurluğu bölümü umulan hastanede staj yapıyoruzİşte bir tane kızla tanıştım kız otomasyoncu(sekreter) olayı işte kızla konuştum tanıştım öyle bir hafta mesajlaştık daha sonra işte konuştuk yüzyüze kıza açıldım senden hoşlanıyorum falan dedim kızda bende dedi ve ilişkimiz başladı başlarda işte fazla güzel gidiyordu ilişkimiz mesajlar falan konuşmalar kızla çoğunlukla evde görüşüyorduk sebebe gelince ben mardinde ünv okuyom ve ufak bir yer aile baskısı olayı var işte kızla çoğunlukla evde buluşurduk gelirdi oturuduk konuşurduk müzik dinlerdik aklınıza ne geliyor ise her şeyi yapardık işte ilişki böyle devam ederdi hastanede cümbür cemaat çıktığımızı biliyordu öteki arkadaşları ve hemşireler falan bizi birbirimize çok yakıştırıyorlardı hatta işte bazen akraba gibisiniz falan derlerdi bir kaç defa işte konut konusu yüzünden tartıştık diyordum işte hastanede doğru doğru görüşemiyoruz kız dedi işte ne yapalım diyordum gel bize dedi zaten başlıca geliyorum size işim olmasa aileyi uyutsam fakat bir gün yakalanacağımdan korkuyorum falan diyordu işte bu konu yüzünden bir hafta gelmedi bir gün tartıştım bu ne biçim aşk dedim saçmladım kızla aramız bozuldu daha sonra pişman oldum ben mesaj attım falan kıza ayrılalım demiştim kız bu kere o bana sen nasıl ayrılalım diyorsun bir hafta gelemedim yanına diye söyledi bu defa ben sana ayrılalım diyorum dedi bende ona dedim benim şaka yaptığımı biliyorsun onca şey yaşadık birbirimize o kadar laf verdik yani ben ayrılamam senden falan gibiisnden konuştuk böyle evvelden de bir kaç kere tartışmıştık ilk kız mesaj atmıştı ilk ayrılık kavgasında bu üç ediyordu bu defa ben pişman olduğumu bir fazla şey söyledim staj olmamasına karşın kızın yanına gidiyordum bir kaç kez gül aldım falan bir iki sefer konuştum kız diyordu sana inanmıyorum artık falan dedi bende ne ilgi seni deli gibi seviyorum sevmesem o kadar gelmezdim seni şimdiye kadar tanıdığım tüm kızlardan fazla sevdim ve sevicem dedim işte bir daha o kadar bir şey olur ise istediğini yap dedim o gün hastanede işte sarıldık konuştuk iddiaya göre açık havada da konuştuk kız her tarafta hastaneye gitti bende eve gittim lakin mesaj atıyorum cevap yok böyle devam ediyordu ben onu çok sevdiğim için dayanamıyordum bu ayla sonra başlıca burası fazla koydu bana deli oldum ağladım hayatta bir kız için ağlamamıştım ilk olarak ağladım kız hafta sonları dersaneye gidiyor bende genelde hafta sonları memlekete gidiyorum bir hafta gitmedim işte aklıma böyle bir zihin geldi kız ile on gündür meajlaşmıyorduk hastanede de işi olduğu için yoğun olduğu için konuşamıyorduk işte kısacası dersane çıkısı onu bekledim ondan önce emrindeki mesaj attım ben mardindeyim falan seninle konuşam istiyorum gibisinden uzun bir kaç mesaj attım ses yok kızdan daha sonra mesaj attı bundan böyle beni gizli bırak dedi bende bir kaç mesaj attım sebep ne gibisinden ses çıkmadı dedim neyse bekleyip konuşacam kızla kız çıktı dersaneden çağırdım onu işte kız gülüyordu beni görür görmez öyle sonra baktım bana dedi beni almaya gelecekler dedim kim seni almaya gelecek falan işte kız durakta birazcık bekledi bir araba geldi içinde bir çocuk vardı bindi gitti daha sonra ben çılgın oldum ağladım bana bir saat sonradan mesaj attı o gördüğün çocuk benim sevgilim diye ben buna yanıyorum ve aklımdan halen çıkmıyor öyle geldin bize o kadar şey yaşadık onca söz yas tavır hepsi yalanmıydı bu değin basitmiydi silmek ayrılmak ben seni ve yaşadıklarımızı unutamadım sen bir bayan olarak nasıl unutursun onu anlamadımaşk yalan mı
kusura bakmayın tekrardan roman gibi oldu özür dilerim yorum yapacaklara çoktan bu düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum
kusura bakmayın tekrardan roman gibi oldu özür dilerim yorum yapacaklara çoktan bu düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum