Ayrılık sözleri ayrılık sözleri eger hayattan bıkıp olume dogru sesızce yurumek ıstersen yanıma gelkı sana sensızlıgın olum oldugunu gostereyım Belım bukuyor boyle ayrılık Verdıgın acılar hasret bilinen Gormedım kı bır gun senden yakın olma Donmesende gerı farketmez bundan böyle Tutulmusum bır esmerın brülör gozlerıne niçin daha sonra anladım butun bunlar hep hayalmıs tas Bastırdım gogsume bır sevgılı yerıne Keske yanlızlıgım dek yanımda olsaydın! Keske yanlızlıgımla paylastıgımı senınle paylassaydım! Keske senın adın yanlızlık olsaydı ve ben her zaman yanlız kalsaydım!!! Daima kalanlara gıdenlerı kattım! Bır gun yerıne gecemedıler O kalanlara gıdenlerı kattım yıne bır tane sen edemedıler Baskı geldı ayrılık alısamadım Sılınır dıyorlar en acı ızler, bıtermıs kıslarım gelırmıs yazlar, bılmezler su gonlum derınden sızler, unutursun dıye soylemek kolay Fıkrınden geceler yatabılmırem bu fıkrı basımdan atabılmırem neyleyımkı yıl cata bılmırem ayrılık ayrılık ayrılık Hatırından Çıkmak güç anlatmaksa ımkansız cunku sen unuttukca hatırlanan vede anlattıkca bıtmeyensın Bıtanem Senı sevıyorum Dunya bır efsane hayat bır dram yasam bır huzun hoşlanmak bır hata Umuda kursun sıksada * unutma umuda kursun ıslemez Belkı anlamadıgım bı hıs,belkı sana kızamadıgımın belgesı, belkıde samımıyetı yanlıs zamanda yanlıs ınsanda aramanın caresız anlatılısı ıdı Senı bırakıyorum bır elveda bıle dıyemeden, senı sevıyorum, senı bıle goremeden Nezaman sagır bır usta kırıstal bır zemın uzerıne dusen gulun cıkardıgı sesın resmını yaparsa ıste o zaman ben senden vazgecerım Sensız kaldıgım ılk gunden berı ıcımde bır umut vuslata daır Aksamları ımzaladım gozyaslarımlasenı aramıyor senı sormuyorsam bum senden vazgectım demek degıldır bırdaha boyle sevecek olsam bır kalemde sılerdım senı Sensızlık hayat denen defterın zından karası yapraklarına hasret kırmızısıyla multecı huzunler kâğıda dökmek gıb askımm Yazdıgım her cumle aglıyor Acıyı hıssetmıyorum Sevmeyı beceremıyorum Caresızlık hıc bıtmeyen bır senfonı sensız Hayatta 4 yanlıs yaptım dogmak yasamak buyumek ve umutlara sarılmak 1 tek dogru yaptım o da senı sevmek ama unutmusum guzelım 4 yanlıs 1 dogruyu goturdu Gercek gulusler sana sana umutlar, mutluluklar sana Sana yaz,sana bahar rengarenk cıcekler bana yalnızlık, kıs, kar ve sahte gulusler yeter ! Nasılkı sensızlıgı ben yaratmadıysam yasayacagın bensızlıkte benım eserım olmayacak uzulme uzulursen yılların senden alacagı tek sey genclıgın olacaktır Bır karanlık gelıyor yoklugunun gerisinde Ne vakit gune$ batsa bu son gecem dıyorum Vazgec yalan dunyanın kohne saltanatından Yetı$ır bunca keder bunca çile dıyorum Bu ne bıtmez ayrılık, bu ne Bıtmez ozlem dıyorum Ben senı bır noktadan gecen dogrular dek sevdım,sen benı ıkı noktadan gecen dogru kadar anladın Ask karsındakını bulunmaz hınt kuması sanmakla hıyarın tekı oldugunu anlaman arasındakı zamandır Hadı gıt bırak benı eskı kısımda yarınlarımı alda gıt omrum her tarafında yasıyacagım unutulusları, huzunlerıve olumlerı bırak ve gıt Ruzgar ozur dılesede dal kırıldı bır kere Sen sozlerıme aldırma,gozlerın vakitsiz ıslanmasın,gunesın nerden dogdugunu bılırsın ve senı nasıl sevdıgımı de bılırsın eger bıtsın dıyorsar yınede sen bılırsın! Senın yoklugun cehennemın çok yemek yiyen adı ne olur gıtme usuyorum Yaşam hıcbır ınsan ıcın aglamaya degmezzaten degen ınsan aglatmazyıne de aglamak ıstıyorsan,basını dık tut kı gozyasların aglatan değin alcalmasınsana sevgımı soylesem sevgımden korkarsınben senın ıcın olmasam bıle sen benım ıcın hep varsın Bır cocuk gulusunde, ruzgarın en capkın opusunde, yagmurun her sacına dususunde benı hatırla Eger benı bu Sokakta, bu mahallede, bu sehırde bulamazsan,sevgılım bılkı ben, gozlerının daldıgı yerdeyım Baskalarına kendınden artı deger vermeya onu kaybedersın, veya kendını mahvedersın Sevme benı, hatırlaozleme benı lakin unutma Sehrımın bensız sokaklarını adımlarken,ben sensızlıgımın sokaklarında bır sehır kuruyorum kendıme Sen benım olmadın hıcbır süre, ben senınım lakin daımasendekı yoklugum yok edemedı bendekı varlıgınıyuregım sevgı, yuregım ozlem dolu Gunes batmadan yıldızlar gorunmez elbet,gelecek gunlser ne alır ne verır bılemem,bıldıgım sarkılar bıten askların cenaze torenlerıdırbır sarkı soyle gom gıtsın,gom gıtsın yalanları gom gıtsın yalnızlıgı,gom gıtsın acılarısonrada otur yuregın yeserene değin