Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayrılık Varsa.....Kavuşmak Vardır

Ayrılık Varsa.....Kavuşmak Vardır
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ayrılık VarsaKavuşmak Vardır Sanma ancak gitmeni ben istedim Böylece gerekti Yolcu yolunda gerekti Elimde güllerle uğurluyorum seni Geri dönme bakma ihtiyar gözlerle Başın tepede olan adımın ulu olsun Olur Ya hasret duyarsan geçmişe Bir anı seç kendine hatıram olsun Attığın adımların sabit olsun Direniş örneği göster gururlandır beni Sana dair ne varsa götür Bir geriye doğru kokun Bir rüzgara savurduğun nefesin kalsın Bakma geriye doğru düşünme beni Bana seninle yaşanan Eski sandık bir hayal bir anı dahası seni seviyorum dediğin nokta bir de ayrılırken döktüğün gözyaşı kalsın Sanma ama ağlıyorum Alnımda yaşamın izleri Gözlerimde bir umut Rüzgarda bir nefes Başına tel duvak takmış kızların Çınar misali hayalleri kalsın Bir ben kalayım ardında, yeter ama git Sen diyarlarında mutluluk ara Beyaz güvercinle ara sıra istek yolla Kanadından düşen dilek tüy gibi değsin yüreğime Üzülme derdi yoklardan say kendini Ben gül isem sen bülbül ol Kavuşamasın yarine Varsın gözyaşları da kan olsun Fakat unutma ama Bugün var ise birde yarını var hayatın Üzülme ayrılık varsa Kavuşmak bir adımdır ​  

858,496Konular
982,407Mesajlar
30,226Kullanıcılar
Paradise5959Son üye
Üst Alt