Ayrılmak İstediği Eşi Sokak Ortasında Öldürdü İzmir'de, ayrılmak istediği 3 aylık kocası ile buluşan Pınar Özdemir, öfkeli eşin kurbanı oldu Cadde ortasında 15 yerinden bıçaklanan kadın öldü 1549049076 1549049076 ayrilmakistedigiesisokakortasindaoldurdu5c549cf989e71ayrilmakistedigiesisokakortasindaoldurdu5c549cf989e71 http:imgsabahcomtri2spgif Pınar Özdemir, henüz 30 yaşındaydı Yıllar önce ilk evliliğini yaparak Almanya'ya yerleşen genç bayan, bir süre sonradan, kendisinden bir de oğlan dünyaya getirdiği kocasından ayrılarak Türkiye'ye döndü Arkasından İzmir'e yerleşen genç kadın, üç ay önce ise boyabadana işleriyle uğraşan kendisinden 14 yaş büyük Mehmet Özdemir ile tanıştı Bir zaman sonradan da Özdemir ile hayatını birleştirdi Fakat fazla geçmeden karı koca arasında şiddetli geçimsizlik başgösterdi Aradığı mutluluğu bu evliliğinde de bulamayan Pınar Özdemir, bir ay önce, Ben yapamayacağım, boşanalımdiyerek evi terk etti Fakat eşinden boşanmaya yanaşmayan Mehmet Özdemir, önceki gün eşini arayarak konuşmak istediğini söyledi HALK LİNÇ EDECEKTİ İkili önceki akşam Kordon'da buluştu Ama çok geçmeden hararetli bir kavga patlak verdi Tartışmanın büyümesi üzerine ise Mehmet Özdemir belinde taşıdığı bıçağa sarıldı Gözü dönmüş koca, karısını göğsünden ve sırtından bütün 15 defa bıçakladı Pınar Özdemir aldığı yaralara kanlar içinde yere yığıldı Olayı gören çevredeki vatandaşlar da Mehmet Özdemir'e saldırıp linç etmek istedi Bu sırada devriye gezen polis ekipleri duruma müdahale ederek, zanlı kocayı son anda şahlanmış kalabalığın elinden kurtardı Polisin çağırdığı ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Pınar Özdemir içinse bundan böyle çok geçti Talihsiz bayan bütün çabalara rağmen kurtarılamayarak genç yaşta hayatını kaybetti Ondan geriye doğru ise, olay uygun sedyeye konulurken objektiflere takılan hayata son bakışıkaldı Aldığı darbeler sonucu hafif yaralanan Mehmet Özdemir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ayakta tedavi edildikten sonradan Cinayet Ofis Amirliği ekipleri kadar gözaltına alındı