Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ayrılmam - Gulben Ergen..

Ayrılmam - Gulben Ergen..
0
267

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yalnızlık acıdır
İnsanı acıtır
Aşk denen o var ya
O başa beladır

Ben senle tamamım ah tamam
Bir daha yarım kalamam
Tam seni bulmuşken tanrım
Ben canım, ben canımdan olamam

Zor aman aman
Yılan sensiz zaman
Sensiz azım coğalamam

Ayrılmam ben ayrılmam senden
İpe goturseler
Beni oldurseler

Similar threads

Gulben Ergen Kim Ne Derse Desin Şarkı Sozleri Gulben Ergen Kim Ne Derse Desin Şarkı Sozu Derdime care bulun Amade sana bu kulun Sen bana yar olmazsan Kırılır kanadım kolum Nerdesin dermanım Nerdesin hazanım Senle ben herşeye varım Terk edip de yakma beni Kim ne derse desin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Gulben Ergen Yarı Cıplak Şarkı sozleri Yarı Cıplak şarkısı sozleri Gulben Ergen Gulben Ergen Yarı Cıplak Şarkı sozu 2019 Aradan gecen yıllara sor iki aşık aşkı unutur mu Aşkın huzur meleğisin sen ruzgar seni hic uyutur mu Sıradan bir ayrılığı sectim gereken de oydu gozum ıslak Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Gulben Ergen yılında yepyeni bir albumle sevenlerinin karşısına cıktı Bir yandan albumu dinlerken bir yandan da sizin icin şarkı sozlerini atıyorumimagesgulbenergenuzunyolsarkilarisarkisozleri5adaecc81dd6fgifİyi okumalaaaar Gulben Ergen Uzgunum Şarkı Sozleri Hava soğuk ayaz bu gece Aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Nilufer hayal Albumu şarkı sozleri Her bakımdan bir yolun En başında durmuşuz Bir bakışta gorunmez Yerlere merak sarıp Ustumuz tir tir Odunc alınmış bir nehir Hayalimiz zenginleşmişte Gerceğimiz fukara Bir cocuk unutulmuş Şu dağlarda birinde Ozneler onun başı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Ay Parçası — Buray - Ay Parçası — Buray (3:49) Zor Sevdiğimden — Sıla - Zor Sevdiğimden — Sıla (3:32) Zifiri — Nahide Babashli - Zifiri — Nahide Babashli (2:07) Zeynep Bastık — Unutursun - Zeynep Bastık — Unutursun (4:53) Zeynebim — Erkan Oğur - Zeynebim — Erkan Oğur (5:44) Zar — Tuğba Özerk -...
Cevaplar
0
Görüntüleme
574
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt