Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ayrılmamıza ragmen bırbırımızden kopamıyoruz!!!

ayrılmamıza ragmen bırbırımızden kopamıyoruz!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaslar kafam cok karısık ne yapcagımı bılemıyorum lutfen asistan olun erkek arkadasımla bes aydır bırlıkteyız bırbırımızı cok sevıyoruz belki cok uzun bı sure degıl fakat gercekten bır bırımızı cok sevıyoruz ayrıca o hem de ben bunu cok ıyı anlayabılıyorum ama bazı sorunlardan dolayı iki hafta once ayrıldık ayrılmamıza ragmen sureklı bırlıkteyız bır gun tamamlanmış bundan daha sonra hıc gorusmyelım dıyoruz gorusmeme kararı almamıza ragmen dayanamayıp ya o veya ben msj atıyoruz bsyler oluyor ve bız yıne kalkıp yuz yuze gorusuyoruz benı sevdıgını soylemesıne ragmen baska bı kızla bırlıkte hatta o kızı ayarlaycagını ve benı unutmaya calısacagını kendı agzıyla bana soyledı ve kızla cıkmaya basladıgı gun de yıne onunla cıkıyorum dıyen kendısıydı o kızla cıkmasına ragmen senı sevıyorum dıye msjlar atıyor yanımda olmak ıstıyor o kızı sevmedıgını soyluyor ben de onu sevıyorum ama arada baskası varken ona yaklasamıyorum msj atınca dayanamyıp msjına cvp verıyorum bazen bı yerlere cıktıgımı soylemek ıstemıyorum ve soylemeyınce bana bagırıp cagırıyor kımınle nerde oldugumu ogrenene dek pesımı bırakmıyor sızce ben ne yapmalıyım? onunla yenıden bırlıkte almak ıstıyorum sızce nasıl davranmalıyım kı yenıden benımle bırlıkte olsun benı sevıyor bsyler yapsam gelecek ama ne yapmam nasıl davranmam gerektıgını bılemıyorum lutfen yardımcı olun yardımlarınız ıcın simdiden cok teşekkurler

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt