Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayşe Eser Danışoğlu Kimdir, Hayatı

Ayşe Eser Danışoğlu Kimdir, Hayatı
0
111

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Ayşe Eser Danışoğlu biyografisi
Ayşe Eser danışoğlu hakkında data

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 1 Alan 4 Sıra Milletvekili Adayı olan Ayşe Eser Danışoğlu öğretim görevlisidir *

Similar threads

2019 Milletvekili Listesi Chp Milletvekili Listesi Chp 2019 İstanbul 1 ALAN 1 BÖLGE:Gürsel Tekin, Osman Taney Korutürk, Mehmet Akif Hamzaçebi, Ayşe Eser Danışoğlu, Şafak Pavey, İhsan Özkes, Fatma Nur Serter, Mahmut Tanal, Müslüm Sarı, Celal Dinçer, Kadir Gökmen Nasihat, 2 ALAN:Kemal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Ayşe Nedret Akova biyografisi, Avukat Ayşe Nedret Akova Cumhuriyet Ahali Partisi BALIKESİR Milletvekili Adayı Ayşe Nedret Akova hakkında hemen şimdi özgeçmiş yayınlanmamıştırYayınlandığında bilgiler eklenecektir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Ayşe Baban Kimdir Ayşe Baban Biyografisi Ayşe Baban Yaşar Kemal'in ikinci eşi,öğretim görevlisidir Ayşe Baban 1946 yılında doğdu Kültür Eski Bakanlarından Cihat Babanın yeğeni 19681970 yılları arasında Beyrut Amerikan Üniversitesi'nde eğitim gördü 1973 yılında Boğaziçi Üniversitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Ayşe Osmanoğlu hayatı Ayşe Osmanoğlu biyografisi Ayşe Osmanoğlu, 1887 yılında İstanbul'da dünyaya geldi Babası Osmanlı Sultanı II Abdülhamit, annesi Dördüncü Kadınefendi Müşfika Hanımefendi'dir 27 Nisan 1909'da II Abdülhamit'in tahttan indirildikten daha sonra babası ve ailesiyle birlikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Ayşe Hatun kimdir,2beyazıtın karısı,yavuz sultan selimin manevi annesi,Ayşe Hatun biyografisi,Ayşe sultan hayatı I Ayşe Hâtûn, (ölümü yaklaşık 1514) Dulkadiroğulları Beyliği'nden Alaüddevle Bozkurt Bey'in kızı ve Yavuz Sultan Selim'in mânevî annesidir Yavuz Sultan Selim tahta çıkmadan önce iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,496Konular
981,797Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt