Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ayşe Kadıoğlu Kimdir Kısaca

Ayşe Kadıoğlu Kimdir Kısaca
0
126

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ayşe Kadıoğlu hayatı

Ayşe Kadıoğlu hakkında bilgi

Ayşe Kadıoğlu 1961 yılında New York'ta dunyaya geldi Lisans derecesini, Siyaset Bilimi dalında 1982 yılında ODTUde yaptı Yuksek lisans derecesini Uluslararası İlişkiler dalında 1984 yılında Chicago Universitesinde ve doktora derecesini de Siyaset Bilimi dalında 1990 yılında Boston Universitesinden aldı Araştırma alanları milliyetcilik, uluslararası işci gocu, kadın ve İslam, vatandaşlık, kimlik, faşizm, liberalizm olarak sıralanabilir Musluman dunyası ve goc konularındaki calışmalarını uluslararası dergide makaleler olarak yayımladı Defter, Toplum ve Bilim, Turkiye Gunluğu ve Varlık dergilerinde gorev yaptı Boston Universitesi, Tufts Universitesi ve Bilkent Universitesinde araştırma gorevlisi ve oğretim uyesi olarak calıştı 1989 yılında Boston Universitesinde araştırma gorevlisiyken Universite Eğitimciliğinde Mukemmeliyet Odulunu aldı
Ayşe Kadıoğlu Middle East Studies Association of North America uyesidir

Alıntıdır

Similar threads

Ayşe Kadıoğlu hayatı Ayşe Kadıoğlu hakkında veri Ayşe Kadıoğlu 1961 yılında New York'ta dünyaya geldi Lisans derecesini, Siyaset Bilimi dalında 1982 yılında ODTÜde yaptı Yüksek lisans derecesini Milletlerarası İlişkiler dalında 1984 yılında Chicago Üniversitesinde ve doktora derecesini de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Ayşe Baban Kimdir Ayşe Baban Biyografisi Ayşe Baban Yaşar Kemal'in ikinci eşi,oğretim gorevlisidir Ayşe Baban 1946 yılında doğdu Kultur Eski Bakanlarından Cihat Babanın yeğeni 19681970 yılları arasında Beyrut Amerikan Universitesi'nde eğitim gordu 1973 yılında Boğazici Universitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Buşra Ersanlı Hayatı Buşra Ersanlı Hakkında Bilgi imagesbusraersanlikimdirkisaca5b087919cbdc1 İstanbul'da doğdu 1978 yılında Boğazici Universitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bolumu´nden mezun oldu Aynı universitenin Siyasal Bilimler Bolumu´nden master ve doktora derecelerini aldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Asif Şabanovic Kimdir Asif Şabanovic Biyografisi Sabancı Universitesi Oğretim Uyesi, Lisans, yuksek lisans ve doktora derecelerini Elektronik ve Otomatik Kontrol dalında Saraybosna Universitesinden 1970, 1975 ve 1979 yıllarında aldı Daha once calıştığı universiteler arasında Saraybosna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
İlber Ortaylı Doğum 21 Mayıs 1947 Meslek Akademisyen, tarihci İlber Ortaylı, Turk tarih profesoru 2005 senesinde Topkapı Sarayı Muzesi başkanı olmuş, 2019 senesinde yaş sınırından emekli olmuştur Uluslararası Osmanlı Etutleri Komitesi yonetim kurulu ve Avrupa İranoloji Cemiyeti ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt