Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

.....ayŞe Nİnenİn Mektubu

.....ayŞe Nİnenİn Mektubu
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
ayŞe Nİnenİn Mektubu nineden mektuplar ninenin mektubu nineden mektup nineye mektup ayşe ninenin mektubu Emine gızım, benim Ayşe nenen Bildin mi? Bildin dabi Elimde böyüdün a gızımYoğsa şehere oglumun yanına gittim diye beni unutuveedin mi? Böğün tak 30 gün oldu köyden farklı düşeli Çok özledim orları Doktura çıkarttı beni oglan Gözümdeki katarağı aldılar Allah razı olsun Perde falan galmadı gari Çayıra baktım mıydı, goyunların hepsini görecem Canım pek daraldı buralarda Goca bir köyü bi binaya doldurmuşlar Herkesleri kümes gadar evlere tıkmışlar Bir tek hamamı gözel benim oglanın evinin Bizim gölbaşı gibi böyük deel, biriki debelencek gadar emme çimiyom içinde Haftaya köyden buralara gelcekler varmış Çıtırların Hilmi'den tahvil makasını yolla bana Bizim gelinin tırnaklarını kırkacam Bostan çapası gibi olmuşlar Okusun diye şehere gönderdiydik emme edepsizliği bellemiş benim oglan Eve, gelinin gözü önünde cıbıl cıbıldak gadınlar her ayşam Gadınlar bir oynayyollar, bir güleyyorlar sabaha gadar heç utanmadan Şükür fakat heç çıkmıyorlar o gara kutudan Gelin de accık yetkisiz ya Ne etcen gari Ocakta tencere tıngırdatmaya üşeniyo, alıyor bizi hambörger miymiş, ham börülcemiymiş ney, onu yimeğe götürüyo Arpaya katsan at yemiz, kepeğe katsan it yemez Anaaa, gurudum, Cıkcıklar'ın bağındaki gorkuluk gadar galdım açlıkdan Böyük torun helhal evlendi, diğer evde yaşıyo dediler Çağırın göresim var dediydim Aşam gelecekti, uyuya galmışım Gece ayakyoluna galkdıydım Anaaa baktım salonda yatıyo Gafasına yorganı çekmiş, parlak küpesi upuzun saçları gözüküyo Hah dedim Torun süpriz yaptıYeni gelini de getirivermişDerken, yataktan dönüverdii Elleh Gelinin çenesinde bir parça gara gara sakalları, pos pos bıyıkları var! Elim ayağım boşanıverdi Başladım bağırmayaEcinni fış fış! Ben sana dokunmam kış kış! Destur BismillahDerkene bayılmışım Ayılıp gözümü açtıydım, ecinni bana Babannediye yapışıverdi, gene bayılmışım Sonnadan annadım oysa , o yeni gelin deel, benim torun Hidayet'miş Sana dedenin adını verdik Hidayete ereceğine sen zıvanadan çıkmışın!Deyip bastonu dehledim kafasına Ben eyiyim Emine gızım Merakta galma Keşke gözlerim perdeli galaydı Görmüyodum bunarı Ben yazarım yeniden sana Hele kal sağlıcakla  

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt