Ayşe Özyılmazel Ilk Önce Konuştu! ayşe özyılmazel, düğünü, ilk kez konuştu, ali taran, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548659033 1548659033 ayseozyilmazelilkkezkonustu5c4ea95e7cb7eayseozyilmazelilkkezkonustu5c4ea95e7cb7e ayseozyilmazelilkkezkonustu5c4ea95e7cb7e Sevgili melekler, Yılın durum düğünüyle evlenen Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran acilen balayındalar Yazılan ve çizilen o kadar fazla yorumun ardındaki yeni gelin Ayşe Özyılmazel Vatan gazetesine başta konuştu; O geceye dair herşey flu gibi fakat çok güzeldi Rüyada gibiyim hala kendime gelemedim Herşey öyle çabuk gelişti oysa O geceye dair inanın hiçbir şey hatırlamıyorum Zaten Aliyle tanıştığımız, oturduğumuz topu topu 1 ay oldu Annemle babam da tıpatıp bizim gibi 20 günde şimşek nikahıyla evlenmişler '' Gelinliğimi bile Bodrumdan İstanbula gelip 1 gün içerisinde aldım Ilk giydiğim elbiseyi ve ilk taktığım duvağı alıp derhal çıktım Düğünümde fazla heyecanlandım lakin bir öyle da eğlendim Davetlilerin bir kısmı gittikten sonra havuza zıpladım'' '' Cümbür Cemaat pek fazla soru soruyor fakat, hiçbiriyle ilgilenmiyorum Ilk kere hayatımda birşey yaşıyorum, ve soru sormuyorum O anı yaşıyorum Bir tek bugünümüz var, yarınımız değil Yarın ne olur kimse bilmiyor, ben de bilmiyorum'' (Izaç için telaş etti yorumlarına) Onlar ne biliyor? Onları ne ilgilendiriyor? Abarttı diyen herkese sana ne diyorum Hayata böyle bakmayın, bu kadar büyütmeyin, dar olun (Aralarındaki 27 yaş farkını eleştirenlere ise) Pozitif bulanlara da sana ne diyorum Herşeye sana ne diyorum Neden bu kadar durum oldu onu da anlamadım (Düğün hediyesinin Range Rover olduğunu söylediğine pişman oldun mu sorusuna) Benim böyle bir şeye ihtiyacım da yok İzzet aradı bana içten mu diye sordu ben de içten dedim Koşul bundan ibaret Balayı için Yunan Adalarına gitmiyoruz, burada Bodrumda olacağız Arkadaşlarımızla beraberiz Hatta şu an kendi ellerimle onlara birşeyler hazırladım, brunch yapıyoruz Çok mutluyum id DÜĞÜNDEN NOTLAR Gelin Ayşe Özyılmazelin en yakın arkadaşlarından işletmeci İzzet Çapa, düğün gecesine dair bilinmeyenleri yazdı Çapa, geccecomdaki köşesinde şu bilgileri paylaştı: ALİ ÇOK COOLDU: Kapıdaki medya ordusunun arasından geçip içeri girdiğimizde ilk gözümüze çarpan Ali Taran oluyor Sanırsınız düğün davetlisi, öyle sakin öyle cool dolanıyor ortalarda Selamsız sabahsız dalıyorum Ayşenin hazırlandığı odaya Aynanın karşısına oturmuş fön çektiriyor, bir yanlamasına da makyajını kendi yapıyor KIVANÇA FIRÇA: Kıvança bakıyorum, bu sabahtan yatağından Behlül değil, Ezeldeki Sekiz karakteriyle kalkmış Bütün bir bıçkın Ama sigarasını yere atıp ayağı ile söndürürken Ali enişteden yiyor fırçayı, Oğlum bursası düğün salonu değil konut Biz bu evde yaşıyoruz Kül tablası masada! UNUTKAN GELİN: Seremoni başlarken Neconun kolunda ilerleyen Ayşe neyi unutmuştu biliyor musunuz? Ben ve benim gibi evde kalmış bütün bekarların dört gözle beklediği gelin çiçeğini PEKKANDAN JEST: Semiramis düğün hediyesi yerine yazı geçirmeleri için gelin ve damada evinin kapılarını açmış Daha ne yapsın? :wwwbilgilihocamcommagazin194217aliayseciftinindugunundendetaylarhtml
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.