Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayşe Ozyılmazel şarkıları

0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ayşe Ozyılmazel şarkıl isimleri
Ayşe Ozyılmazel şarkılarının Adları

Abla
Arabesk
Cocuk
Enerji
Evler Yansın
Express
Halime Bir Bak 2019
Hit Benim Aşkım
Koptukmu
Pardon

Similar threads

Ayşe Ozyılmazel sabıkalı Şarkısının sozu Sabıkalı şarkısı sozleri Ayşe Ozyılmazel 2019 Ayşe Ozyılmazel sabıkalı Şarkı sozu Iki duşman gibi olumune kızgın Bir birimize karşı Nasıl bir mucadele verdiğimi Bir sor yokluğunun telaşı Seni unuturda soğursa kalbim Başkası avutabilir Bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Ayşe Ozyılmazel Şarkı Sozleri Ayşe Ozyılmazel – Enerji Ayşe Ozyılmazel Tatlım Şarskı Sozleri Ayşe Ozyılmazel Şarkıları ENERJİ Cirkinim birşeye benzemem Balık etliyim suzulemem Biraz da sıyrık diyorlar Niye kapımda ağlıyorlar Cok cıtırsın iddialısın Koyduğum yerde kalırsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Ali Taran'ın neresine aşık olmuş? Ayşe Ozyılmazer,Ali Taran'ın neresine aşık olmuş? imagesayseozyilmazeralitaraninneresineasikolmus5ad1f7ce36da4 Gectiğimiz hafta, yaklaşık bir aydır tanıdığı Ali Taran'la evlilik kararı alan GUNAYDIN yazarı Ayşe Ozyılmazel: Bıkmıştım bu alemden New York'a...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Ayşe Ozyılmazel Evler Yansın Ayşe Ozyılmazel Evler Yansın şarkısının sozleri Elma diyorum cıkmıyor Artık onu mu seviyor Kafayı kırdım takmıyor Buharlaşmamı istiyor Akordum bozuldu ya Elim ayağım karıştı ya Şimdi kapısına dayanacağım Bana neler oldu ya Ooo biraz ictim galiba Ooo...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Ayşe Ozyılmazel Abla Ayşe Ozyılmazel Abla Şarkısının Sozleri Sozlerini anlamadan o şarkıları dinlerdim Fransız filmlerini sevmez onun icin izlerdim Konforsuz pansiyonları yanında sevdim Recele peyniri karıştırmayı ondan oğrendim Mezarıma bile gelmesin cok cektirdi o bana Nasıl da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt