Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayşe Ozyılmazel Su Gibi Gel Şarkı Sozleri

Ayşe Ozyılmazel Su Gibi Gel Şarkı Sozleri
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ayşe Ozyılmazel Su Gibi Gel şarkı sozu

Ayşe Ozyılmazel Su Gibi Gel şarkısı sozleri

Duşunmeden gittin
Duşunmeden gelir misin
Uzundur yoksun
Sakinleşince doner misin
Beni sorarsan aynı
Aşığın ilacı var mı
Gece gunduz karışmış
Sevmemenin bir yolu var mı
Yalnızın sabahı olmuyor olmuyor
Bilmem ne soylesem olmuyor
Su gibi gel
Bilmediğin hallerdeyim
Sen gibi gel
Bilmediğim yerlerdeyim
Su gibi gel
Bilmediğin hallerdeyim
Sen gibi gel
Bilmediğim yerlerdeyim

Similar threads

Ayşe Ozyılmazel Su Gibi Gel şarkı sozleri Ayşe Ozyılmazel Su Gibi Gel şarkısı sozu Duşunmeden gittin Duşunmeden gelir misin Uzundur yoksun Sakinleşince doner misin Beni sorarsan aynı Aşığın ilacı var mı Gece gunduz karışmış Sevmemenin bir yolu var mı Yalnızın sabahı olmuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Ayşe Ozyılmazel Su Gibi Gel şarkısı sozu Ayşe Ozyılmazel Su Gibi Gel şarkısının sozleri Duşunmeden gittin Duşunmeden gelir misin Uzundur yoksun Sakinleşince doner misin Beni sorarsan aynı Aşığın ilacı var mı Gece gunduz karışmış Sevmemenin bir yolu var mı Yalnızın sabahı olmuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Ayşe Özyılmazel Su Gibi Gel şarkı sözleri Ayşe Özyılmazel Su Gibi Gel şarkı sözleri Ayşe Özyılmazel Su Gibi Gel şarkısı sözü Acele Ile gittin Düşünmeden kazanç misin Uzundur mahrum Sakinleşince döner misin Beni sorarsan aynı Aşığın ilacı var mı Gece gündüz karışmış Sevmemenin bir yolu var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Ayşe Ozyılmazel Cocuk Ayşe Ozyılmazel Cocuk Şarkısının Sozleri Sanma ki sağlam şu yureğim hala Herşeyi baştan alabilir İkimizin ayrılığı beni cok yordu Sen de kararsızdın ya giderken İnsanız elbet olabilir Bana biraz erken sana gec koydu Yarım kalan bir film gibi başrolunde sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Ayşe Ozyılmazel Sabıkalı Sozleri Ayşe Ozyılmazel Sabıkalı Şarkı Sozu Sabıkalı Şarkı Sozu Ayşe Ozyılmazel Iki duşman gibi olumune kızgın Bir birimize karşı Nasıl bir mucadele verdiğimi Bir sor yokluğunun telaşı Seni unuturda soğursa kalbim Başkası avutabilir Bi gun gelip te kalmazsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,505Konular
982,698Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt